Stevane, sad smo se uskladili:)
Pedja - zvucace ti smesno kada rekreativac kaze da su obroci kvalitetni, ali stvarno je tako (ne mislim na kolicine, to smo vec raspravili). Namirnice koje jedem (i kombinujem):
UH - ovsene, pirinac, krompir (nekad kuvani nekad peceni), i ponekad ubacim testenine
zelenu salatu cim imam cepam, a inace brokoli, karfiol. Kombinujem ih (mislim na kompleksne i vlakna) jer radim na masi. A secam se davno, jos kod Lazica na forumu, da si rekao da nije problem da se kombinuju kada se radi masa, medjutim kada je definicija u pitanju, da kombinovanje vlakana i kompleksnih uh nije preporucljivo.
Belancevine - tunjevina u salamuri, teletina, govedina, riba (jebiga u vecini slucajeva pohovana), nekad jagnjetina, i normalno jaja.
I jos jedno pitanje za kraj, posto sam dugo van ove price - trenutno ne uzimam nikakav prosti secer u pwm. Jedino sto sam nasao je vitargo scitecov (nisam ga uzeo). Pa sam hteo da pitam da li je jos uvek ta prica oko uh u pwm aktuelna. Ovo pitam jer se secam, da je prvo bila aktuelna dekstroza, pa malto, pa onda kombinacija to dvoje, pa onda je onda neko rekao da to uopste nije potrebno, ako osoba nije na insulinu.