da li je razlika u kvaliteti izmedju myprotein i nutrient zanemariva ili ne bas kao sto se prica?
Pa pre svega treba videto KO prica, a ne STA prica!
Onda, a polako ce to da dodje i u BiH, samo da se cika Peki malo dohvati vremena, da ljude (npr tebe) naucim da te ne prave ovcom za sisanje, vec lepo,a kada ti neko nesto kaze, mirno kazes: ok, samo trneutak pa onda lepo POGLEDAS NUTRITION FACTS, uporedis STA pise, koji je sastav. Ako to nije jasno, (a trebalo bi posto je jednostavno) onda lepo gledas brojeve i to samo tamo gde pise...SERVING SIZE koliko ima B (proteina) ili UH (mada ne bi trebalo da se ti sa tim optrecujes). I onda veoma jednostanvnom metodom, a coveku urodjenoj, a zove se UPOREDIVANJE, vidis da nesto npr ima 24 gr B na 28 gr praha, a nesto ima 22 gr B na 30 gr praha ili obratno (da sada ne imenujem).
Dakle, nije bitno sta je u pitanju, vec da taj NEKO, koji nesto prica, osim sto kaze da je nesto najbolje, iz razloga sto je to rekla drugarica od njegove sestre, kojoj tata tera kola kod jednog mehanicara, koji popravlja kola jednom bilderu.E taj bilder je rekao da je 28 vece od 33
Malo ironije, da lakse shvatis.
Sada se vracam opet na pocetak, na ono sto si napisao DA SE PRICA - dakle nije bitno STA se prica vec KO prica
A to sto ti citas, je ocigledno nesto sto prica neko pod
A - veoma neuk
B- sarlatan
C- trogvac kojemu gazda daje % (da, ja sam trgovac, ali ovde govorimo o brojkama koje su fakat, i ne izmisljam ih ja
D- smrad koji dalje od svog smrada ne vidi
i tako
prici nikada kraja