Mislim da sam video samo jedan komentar da je osoba nastavila sa nekom sportskom aktivnoscu.
moguce da si video moje pisanje
trostruka diskus hernija
od toga jedan disukus iscuero 11 mm - DODOIRUJE KICMENU MOZDINU
drugi diskus 12mm - DODIRAJE KICMENU MOZDINU
treci je valjda GRATIS, iscuero sa strane u duzini od 9 mm
to je bilo 2005 god, bolovi u ekstrmeitetima, nisam mogao na wc da idem, vec su me nosili zena i dete da pisam , itd itd itd
nakon toga
...zelja mi je bila da prohodam....
nakon toga
aposlutni prvak Balkana 2007 god, itd itd itd i evo 2020 imas moje slike da vidis kako izlgeda
nisam isao na operaciju..nisam pristao...
ah da...zaboravih..imam 50 god...
Pedja, citao sam upravo tvoje iskustvo, medjutim to je bilo cini mi se 2014-2015 godine kad mi je ustanovljena hernija i tad sam prvi put cuo za to. Doduse blaza je nego tvoja i tad sam promenio svoje navike (hodanje, sedenje,dizanje tereta itd) tako da kucnem u drvo nisam imao vecih problema do sad.
Za ovaj sad problem koji imam sam citao strane forume i tu sam video da se neka osoba vratila treniranju od mnogo njih koje muci ova povreda.
Evo ja te sad najiskrenije bez ikakvog uvlacenja u d*pe pitam sta bi ti mene savetovao? Da sam ti neko blizak sta bi mi rekao? Vezbaj, nemoj da vezbas, zaleci to..
Krajem marta sam imao 90kg, a sad imam 74kg na 190cm. Bas mi lose stoji i svakodnevno dobijam neke kritike od kolega, rodbine itd.. Da vratim tu kilazu i formu, a da ne dobijem vecinu sala bez vezbanja mislim (mozda gresim) da je nemoguce.
Taj bol koji imam tokom dana nije to strasno da ja ne mogu da izdrzim. Ne radi se o tome. Vec sa neke vezbe ne mogu uopste da radim jer u tom polozaju izgubim snagu i bas me zaboli. Npr sklekovi, zgibovi, razvlacenje na klupi i jos neke vezbe. Znaci prethodne vezbe ja ne mogu da uradim jer me bas zaboli leva ruka i nemam snagu pri tom pokretu.
O tome ja pricam. Al zasto bi ijedan hirurg objavio Pedjinu pricu kad mu to apsolutno ni jedan cent nece donijet u dzep??
Zasto bi ti hirurg rekao "Eeee ima tamo jedan lik kog su nosili u wc da pisa a sad eo izgleda ko profi bodibilder."?
Jednostavno im se ne isplati nista osim da te stave pod noz.
Samo se smiri i hladne glave kreni u oporavak. I nije Pirat nervozan niti je ista lose mislio. Samo je malo tvrdji tip ali ti ne zeli nista lose, samo oce da ti kaze da stisnes zube i ne padas u ocaj. Sve se da rijesiti.
Nisam ja ni mislio da je pirat los, niti sam se naljutio. Samo eto imam problem, a on pise kao "ne mozes da drkas levom rukom". Ja nikome ne bih tako pisao.
Po nisam toliko zaludan da patetisem po fitnes forumu.
Kako da zalecim kad ne znam na koji nacin. Danas slucajno saznam da je jedna koleginica povredila tetivu jos pre 9 meseci i pored lecenjeni bolovanja od 3-4 meseca boli je i dan danas.
Znam da drugi ljudi imaju ozbiljnije probleme, ali svakome je svoj problem najveci.