Pozdrav drustvo, evo prvo da se predstavim, ja sam Marko imam 23 godine. Aktivno trenirao taekwondo 9 godina, vicesampion evrope. Jurcam danima po forumu i nikako da nadjem ono sto mi treba, pa resih da otvorim novu temu. Valjda neko nece zameriti
Nakon zavrsene karijere sa taekwondom, krenuo sam u teretanu, jako brzo sam napredovao, ali posle par meseci dobijem kilu, to nam je genetski valjda
, odem na operaciju i bukvalno me vrate sa operacionog stola zbog manjka crvenih krvnih zrnaca, nisam tada smeo nista teze od kasike da podignem, na moju visinu od 175cm, sa 70kg izgledao sam vise nego odlicno, medjutim u fazi oporavka sam smrsao na 50kg, nista nisam smeo da jedem skoro. Evo Bogu hvala, sve je u redu, zavrsio fakultet zaposlio se, pa resih i malo na sebi da poradim...vreme je. Iskreno ne znam da li cu krenuti u teretanu, bas se dvoumim, radim sklekove, zgibove propadanja, sve te vezbe sto bi rekli sa svojom tezinom. Zaboravih da napomenem da sada imam 60kg. Radim takav posao da sedim 8 sati za racunarom. E sada, uzeo sam danas MASS 20 od Scitec Nutrition, ne bih li se ugojio. Danas je prvi dan kako pijem ovaj proizvod. Prvo pitanje je da li sam pogresio kupovinom ovog proizvoda, a druga stvar je da li bi bilo pametno uzimati kreatin sada, na samom pocetku treniranja, ukoliko jeste, zamolio bih iskusnije da malo pomognu u izboru kreatina i kada i kako ga uzimati. Posto je ovo prvi put da koristim suplemente. Samo da napomenem jos jednom iskreno ne znam ni sam sto ali ne bih isao u teretanu vec iskljucivo vezbe sa svojom tezinom. VEEEEELIKIIIIIII POZDRAVVVVVV