Pozdrav.
Daj jos neke detalje, koliko si visok i godiste. Ako ti nije frka, okaci i sliku. 82kg moze da bude mnogo sirok pojam.
Od tih 6 puta teretane, koliko su tegovi a koliko kardio i kada? Da krenemo od toga.
Ako racunamo da ti se racuna u obrok taj protein posle treninga, onda su 4 obroka, koja bi trebalo da ti budu neki minimum za jedan dan, ali ako mozes ubaci i peti, sa istim vrednostima. U prevodu da razvuces.
Ne znam kada ides na trcanje ili na tegove ujutru ali ako je bas rano (negde do osam, pola devet) mozes i na prazan stomak (naravno ako mozes) pa da nakon toga unos hrane. Ako je posle onda ok, dorucak pa vezbanje.
Obrok 1.
Dorucak, izbaci taj jogurt koji ti je apsolutno nepotreban, jer ne znam sta hoces da izvuces iz njega osim loseg. Lan je odlican, ja bih ubacio i pored njega cimet (opet ako mozes). Isto taj lan ubaci u veceru a izbaci kikiriki (orah neka ostane ali uz obrok, ne izmedju). Preko dana mozes da nadoknadis unos masti preko maslinovog ulja u salati (kupus, zelena itd.. )
Obrok 2.
PWM, merica proteina i suvo grozdje ok, a mozes umesto grozdja i 20g dekstroze da ubacis, kako sta imas.
Obrok 3.
Rucak, to nista ne valja i tu bih ja podelio na dva obroka. Sta ce ti 250g belog mesa i na to sve protein?? Nema smisla toliko proteina. Smanji taj obrok na 150 g mesa i dodaj neku salatu brokoli, prokelj, karfiol, kelj, krastavac, paprika, tikvice, kupus, zelena salata, persun, celer, blitva, zelje, spanac.. Tako i u drugom obroku koji ubacis izmedju vecere.
Obrok 4/5.
Vecera. 5 belanaca i celo jaje + 100g Ella je ok i dodaj onaj lan sto sam ti rekao.
Ja bih tako, po ovom tvom sto si ti napisao. E sada, mislim da je mozda malo agresivno, nizak unos UH ali ne znam dok ne kazes one stvari sa pocetka ili eventualno neke slike. Ova dijeta je malo agresivnija i kada ti je bf vec dovoljno nizak kao neka priprema za keto koju zelis ali mozda ti to i ne treba, tj. ne bi bilo dobro za tebe. Dopuni podatke koji nedostaju, pa ce tu jos neko iskusniji da ubaci jos neke stvari sigurno.
Pozdrav i dobro dosao na forum.