Svaki obrok treba da sadrzi proteine, bukvalno svaki... UH u zavisnosti od kolicine unosa po danima treba da ti bude u prvom delu dana, ali to isto zavisi. Jednostavno ces videti po sebi vremenom. Ja bih ti preporucio da prvi obrok bude sa proteinima i zdravim mastima, druga dva sve isto to ali i sa odredjenom kolicinom UH, i zadnji (ako imas samo 4 obroka) da bude opet proteini i masti... To je neki moj predlog, nesto kako ja radim, samo imam jedan vise obrok... Ali ja nemam isto trening kao i ti...
Jbg, znaci i kada treniras, znaci sve, zato je najbolje da citas citas citas, skapiras kako neke stvari funkcionisu i pokusas da sastavis nesto sto ti mislis da je ok, i neka pogresis, tu su ljudi koji ozbiljno znaju znanje i ispravice te... Pa ces iz toga nauciti... Nema tu nista preko noci, lagano i strpljiv. Svakim danom nesto novo vidis, naucis i pocnes da praktikujes... Jedna od glavnih stvari koja je po meni veoma bitna je da se ne komplikuje... Pitaj svasta, idi na to da znas sto vise ali osnove su osnove... Zna se sta su proteini, zna se sta su UH i zna se sta su masti... Gledas da ukombinujes sve, vreme, finansije i volju pa sta ispadne. Sto je svega vise, to ce rezultati biti bolji...
Uzdravlje.