Naime sta je ovde meni interesantno...3x dnevno ef? Cemu? On je termogenetik, a ne izaziva nikakvu direktnu lipolizu...jedino ako se trenira 3 put dnevno. Postoji goooomila ljusu koji mi prilaze sa pricom ,, ej hteo sam neki sagorevac al sam cuo sa eka jebe kevu pa cu to da cepam, i po meni grese u startu jer vise sala (vrv, neznam) topi dobar sagotevac....sa ef om je finta to sto te gura preko granice da treniras intenzivnije trosis vise kalorija i samim tim mrsavis brze , ali DIREKTNOG uticaja na lipolizu , kao sto to ima klen , t3 sam vrlo malo ali u komb sa nekim dr stvarima , bogami.....da ne idemo u off..meni eka sluzi iskljucivo za jedno: kad lezim mislim jaoo danas aam umoran ajd preskocicu danas....drmnem je , ona me uhvati za majicu sutne u dupe i kaze mrrrrs na trening, jer bi realno poludeo da to ne uradim
takodje bolji fokus gadjanog misica malo bolja pumpa....itd. Cisto sam hteo da cujem , posto znam da je ovo stara skola ,,neverovatnog burnera eka staka i nj. Konzumiranje 3x dnevno, ili je logicnije ovo sto ja radim i kako razmisljam. Samo zdrava diakusija bez vredjanja i trollovanja pls