Pozdrav svima.Situacija je sledeca:
U ponedeljak mi se javila neka manja temperatura 37,4 otisao sam na trening nisam imao nekih problema sto se tice vezbanja (i ako znam da ne treba vezbati pod temp),juce tj u utorak sam otisao takodje do teretane i nisam imao temperaturu ali kako sam krenuo da radim zgibove uhvatila me muka neka,popio sam 2-3 gutljaja vode i povratio sam na sred teretane,srecom u kantu i prekinuo sam trening momentalno i otisao kuci.Sinoc je nastao pakao,samo sto sam legao oko 01h krenuo je proliv tj. sama voda da izlazi iz mene,na svakih 20ak min sam trcao u wc oko 14 puta sam izbacivao samu vodu i 3 puta sam povratio,merio temperaturu 39,1.Zvao sam nerodjenu sestru ona radi u urgentom i kaze da ''vlada virus'' i da ce proci kroz 2-3 dana (kaze nije nista).Danas necu vezbati i ako sam spustio temperaturu na 37 ravno,i ne osecam se lose popio sam brufen i febricet.E sad ja sam na sterosima usao sam u petu nedelju,da li da prekinem rokanje ? Ako mi ne bude dobro sutra,prekosutra prekinuo bih...da li da cekam ili da prekinem odma ? Imajuci u vidu da je ''virus'' sigurno.