Postovanje svim clanovima foruma
Imam 22 godine i poceo sam poslednjih 6 meseci da ozbićjno ulazem u sebe i trudim se max da napredujem
Krenuo bih od ishrane (trenutno sam na masi i trudim se da izgradim kvalitet, bez masnih naslaga)
10:00-5 jaja, 50g ovsenih sa 2dl jogurta
13:00- 200g piletine, 75g pirinca , salata
16:00- 200g sv.buta 75g pirinca salata
18:00- 5g kreatina, shock terapy
18:30- trening
20:00- 40g whey, 30g maltodekstrina, 20g dex, 10g kreatina
21:00- 200g piletine 100g pirinca
00:00 - ela sir i 50g badema
Trening:
Pon- grudi i listovi
Uto- ledja i zadnje rame
Sre- ruke i listovi
Cet. ramena i trapez
Peta- noge i listovi
Sub- ruke
Ned- off
Sto se same ishrane tice, dnevno uvek unesem.600g mesa sa tim sto cesto menjam mesp jer pile dosadi. Ribu sam ubacio sada uvece umesto ele, to je skusa jer mi se ela smucila. Jedno vreme.sam jeo sir od kplus svezi surutkin sir, ali sada jedem skusu.
Ruke sam radio 2 puta sedmicno jer sam zeleo bolji rezultat i to sam postigao
Sada cu grudi raditi 2 puta sedmicno.
Stvari oko kojih imam nedoumicu i gde bi mi trebao savet. Dosta sam napredovao u misicnoj masi i snazi, ali ono stp zelim je da budem ekspozivan i pokretljiv. Tegovi su me dosta usporili, imam osecaj kao da sam.krh. Pa mi treba pomoc na koji nacin da dobijem na eksplozivnosti i kondiciji, a da ako je moguce napredujem i u masi? Planirao sam jos 3 nedelje mase, pa cu na deff.
I da li mozete da mi kazete kako najbolje da ocistim creva, koristio bih aktivan ugalj ali.ne znam.na koji nacin?
Ubacio sam seceras, zamenio sam.75g pirinca sa 450g secerca. Pomaze mi, ali sam i dalje povremeno nadut i imam gasove
Od suplemenata koristim:
Shock terapy, mikronizovan kreatin 180 mikrona, ps whey.
Sto se vitamina tice:
Ujutru- b komplrks i vitamin v
Uvece- magnezijum 800mg, cink 30ug i b6
U toku treninga vitamin C
A pre treninga cink 15ug