Cao svima na forumu
sam naslov govori o mom problemu ( ili mom nekom poremecaju shvaticete kasnije zasto ovo kazem)
ja sam neko ko je bio u odlicnoj formi i isao 6x nedeljno u gym, ali zbog nekih svojih privatnih problema sam prestao neko vreme i malo se udebljo. mrzelo me da skidam to pa sam se odlucio da uz sredjenu ishranu,trening, clen skinem to sto sam dobio. poceo sa 40mcg i nisam osetio nikakve propratnih efekata, naravno povecavao sam doze i stigao do 140mcg ali ni tada nisam osecao nikakve drhtavice ojacano lupanje srca i znojenje prakticno ko da sam bombone gutao
100% sam siguran da clen nije fejk ne pitajte me kako znam. zeleo bih da dodam jos da sam u zivotu isprobao sve NO reaktore sagorevace uz troduple doze itd i da me to nikad nije "radilo" kao da uzimam bombonice ali vrhunac je dostiglo kada cak ni clen nije izazivao neke reakcije. Tako da ljudi kazite sta je bre to sa mnon pa me nista ne pokrece stanju sa da zaspim pola sata posle uzimanja svega sto sam naveo, ako ne znate moracu sa lekarima nekim da se cujem