Aj ovako,da ne srljamo,kreni od nekih osnovnih info
Koliko imas godina?
Koliko dugo imas problem sa testom i estrogenom tj kada si primetio?
Kada si poslednji put radio ove analize sto si nabrojao?
Kakva je krvna slika?
Da li si na svoju ruku koristio nolvu,klomid i aromasin?
Kakva je trenutna ishrana,trening?
Da li konzumiras alkohol?
Da li ti je ono bila prva kura 2014 ili nije?
Ovo sto si rekao za test poslednje.U kom smislu te razorio?
Normalno je da nakon povecanja testa i estro skoci oni su povezani,prosto bi bilo bolesno da bude drugacije.
Koriscenjem supresora e2 se samo maskira posledica a ne leci uzrok to treba da znaju ti sto te lece,isto tako bi trebali da znaju da unosenjem sintetickom testosterona skocice jos vise estrogen koji je kod tebe i ovako povisen i eto jos goreg problema al dobro...
-29 godina.
-Avgusta 2014 prvi simptomi. Lekaru se javio decembra nakon prvog neuspesnog PCT-a. Od onda probao jos dva produzena PCT-a sa Clomiphenom, Nolvom i Aromasinom tokom 2015. Vujovicka ukljucila HCG u drugom PCT-u sa aromasinom, clomiphenom i nolvadexom. Prva tri dana sam primio 300 mg clomiphena po danu od Vujovicke, druga tri dana 250 mg, sedam dana po 150, pa onda po 100 mg. Nolvadex 40 mg po danu. HCG doze se ne secam, ali znam da je bila dosta veca od one koju sam koristio za vreme ciklusa. Mislim da mi je od clomiphena podivljao estradiol jos za vreme prvog PCT-a, jer sam osetio najjace promene za vreme clomiphena. Negativne.
-Radio KKS, skroz uredna. Urinokultura, hemokultura takodje.
-Poslednje pretrage 27. aprila ove godine.
-Nolvu i Clomiphen sam koristio kao regularnu hemiju u PCT-u prvi put, ostala dva puta ordinirala Vujovicka i dodala Aromasin. Ordiniraju me zajedno Vujovicka i Stokicka.
-Ne pijem i ne pusim uopste.
-Grudi su me otkidale kad sam primio test. Mislim da je u poslednjih sest meseci doslo do feminizacije saka i prstiju. Oko cm su manje u svakom slucaju. Tokom kure je sve bilo okej, posle nje sa ili bez egzogenog testa, problem je isti.
-Sve moguce pretrage sam prosao u KCS-u i ne znaju koji je uzrok podivljaloj aromatazi.
-Stokicka je predlozila Femaru, jer misli da je potrebno vreme da hipofiza i hipotalamus homeostaziraju i da test ostane dominantan u organizmu. Na KCS BG ne priznaju SERM i inhibitore kao restart hemiju. Generalno, novosadjani su vise otvoreniji po tom pitanju.
Hvala na odgovoru.