Pozz svim članovima.
Nakon 15 godina pauze vraćam se. Od 1992 do 2002 sam intenzivno proučavao našu problematiku i vredno trenirao bez propuštenog treninga u periodu od 10. godina. Godinu i po dana sam radio kao „instruktor“ u jednoj teretani na Bežanijskoj Kosi. Na vrhuncu (97-98) sam imao 103 kg, na 170cm uz 11%-12% (do 15%) bf. Prošao više ciklusa, koristio: bugarski bionabol (metandienon) - vrhunski, rumunski naposim – ok, ruski „metan“ (metandrostenolon) - vrhunski, ogranon deca – bez greške, test depo - vrhunski, omnadren - prljav. Clebuterol (prema ciklusu i savetima Peđe Miloševića) – vrhunski me radio i u par navrata efedrin, kofein i aspirin. Stekovao sam obicno Decu do 400ml, sa Testom do 750ml uz od 25 do 50 mg jedne od navedenih oralnih (jbg tada je bilo stanovište da i oral ide piramidalno). Za vraćanje nolvadex, clomid, oporavak jetre:leprotek (silimarin). Bez ozbiljnijih side efekata. Uglavnom zbog posla prestao da treniram 2002.
Sada imam 43 godine i zbog prirode posla, izuzetnog stresa, jagnjećih brigada i manjka fiz. aktivnosti: višak kg, visok holesterol, loš odnos ldl i hdl, visoki faktori rizika.....
Okrećem list. Ipak bi voleo da gledam kako mi ćerkica raste.
Program ishrane za sedam dana rotacija :
1. dan - dnevni unos UH - 250g ( 125g ovsenih+225g pirinča/krompira)
2. dan – dnevni unos UH - 150g uh (100g ovsenih+120g pirinča/krompira)
3. dan – dnevni unos UH 100g (75 ovsenih + 70g pirinča/krompira)
4. dan – dnevni unos UH 50g (90g ovsenih )
5. dan – dnevni unos UH 200 g (80g ovsenih + 200g pirinča/krompira)
6. dan – dnevni unos UH 125g (80g ovsenih + 100 g pirinča/krompira)
7. dan – dnevni unos UH 50 g (90g ovsenih)
Proteini:
- 300-400g pilecih prsa (ili ćurećih prsa ili tunjevine),
- 300g sira (ELLA sa 0% masti) – veliki sam zavisnik od mlečnih proizvoda,
- 6 belanaca (2 žumanca),
Suplementacija:
- whey, Glutamin, dextrosa (da li mi treba sada)
Primer jelovnika:
- obrok 1.: 125g ovsenih pahuljica, 3 belanca+1žumance, 150g sira
- obrok 2.: 75g whey protein
- obrok 3.: 150g-200g pilećih prsa , 225g pirinča, 150g ELLA sir, salata po želji (maslinovo ulje+limun ili jabukovo sirće)
- obrok 4. (posle treninga): 75 g whey+20g dekstroze+Glutamin,
posle sat vremena 150g-200g pilećih prsa, 150g ELLA sira, 3 belanca +1 žumance.
1000mg vitamina C, Cink, u toku dana šaka orašastih plodova (orah, badem, lešnik).
Program treninga – uvođenje u trening - fullbody (neću navoditi vežbe)–
PON.:
UTO.: Off
SRE.:
ČET.: Off
PET.:
SUB: Off
NED: lakši kardio
Kad osetim da mišić nije sve zaboravio idem na split.
Posle 8 nedelja probaću SARM ciklus:
- andarin: 50 mg
- ostarin: 25mg
Cilj: značajno smanjivanje bf, vraćanje u formu, regulisanje nivoa holesterola i odnosa ldl i hdl, izlazak iz faktora rizika.
Postovaću redovno progres ili propast. S obzirom da se filozofija treninga poprilično promenila, voleo bih i bio bih zahvalan da čujem Vaše stručne savete.
Inače, Miloša Šarčeva sam imao čast da upoznam na jednom prvenstvu države (1997. Ili 1998. u hali Pionir).Oduvek sam ga smatrao jednim od sigurno ne najvećih, ali najlepših, najintelegentnijih i najsimetričnijih takmičara u svetu bodi bildinga. Nakon razgovora od 5 min. još više me kupio svojom neposrednošću i elokvencijom.
Puno pozdrava za šampiona.
P.S. U toku maja idem poslovno u monitoring poslovanja Galenike. Provera zaliha, proizvodnje itd. Postujem info iz prve ruke o enantatu, zalihama, gde ga ima, kolko je aktivnog a kolko ulja u ampuli....., naravno na drugom podforumu.