Evo ovako, proslo je cetiri nedelje od zadnjeg update-a, i jedno tri na rotacijama, pratim "situaciju" na svakih mesec dana, izmerim obime, slikam se cisto da imam jasniju sliku o celoj prici pa da podelim sa vama. Da rezimiramo.
Rotacije 150 100 50 0 150 100 0
Proteine drzim na 1,8 - 2 grama ( nekada znam da preteram malo)
Masti drzim na oko 80g (badem, jaja i maslinovo ulje)
Kilaza od jutros 85,5 kg
Od suplementacije BCAA pre i posle treninga, Whey + 20g dex PWM, Complex vitamina i minerala, Vitamic C sumece pre treninga.
Vracam formu od prosle godine lagano, sto me raduje..
Obimi su mi pali, merim struk, i kaliperom (plasticnim) na par mesta radi svoje evidencije.
Nemam junk obroke, dodje neki dan da ne jedem planiranih 4 puta, jednostavno se ne stigne, ali gledam da unesem sve sto mi je potrebno za taj dan i da to bude kvalitetno. Juce sam npr imao 5 obroka, tako se pogodilo... U danima 150 UH sam se navukao na onaj kupovni pomfrit pa sam ubacivao po 300g njega (naravno u rerni) ali uz konsultaciju sa Stevanom, to sam izbacio
E sada pitanja, da li da nastavim sa istim rotacijama i tempom, ili da menjam nesto?
Izbacio sam dva puta nedeljno kardio posle treninga, to bih da ostavim za kraj, imam znaci samo dva puta. Jel to ok?
Saveti, kritike, sve prihvatam...
I naravno, hvala svima na celokupnoj pomoci, stvarno ste mi otvorili oci za mnogo stvari.
Slike:
EDIT: Samo da dodam pitanje. Dinji deo stomaka mi je nekako najveci problem, i ove love handles na bokovima, kako ih vec zovu. Imam gore moj trening, jel imate neki savet cime da pojacam malo da "ubrzam" taj deo. Znam da zurim ali brate, sve imam osecaj da se to ne pomera..