Odg: Savet Oko Treninga
« Odgovor #17 poslato: Februar 21, 2017, 12:14:42 posle podne »
Citat: Crnobradi Februar 21, 2017, 12:05:52 posle podne
Peđoni, hvala na savetu, jako korisne informacije. Od sada ću noge da radim odvojeno, i posvetiću im bolji i intezivniji trening. Ali, zanima me još nešto, u vezi hipertrofije mišića. Da li je 8 ponavljanja dovoljno? Osećam, ako radim ispod 8, da mi ide na snagu, a preko 12 ponavljanja jednostavno nema efekta. Pravo pitanje bi glasilo da li je broj ponavljanja uopšte bitan za rast mišića?
Da
svakako da range od 4-5-6 rep je za aktivacju nekih drugih vlakana i ajde..da prelomim pa kazem za snagu (mada postoje pojedinci koji napreduju i u masi sa tim.To je uglavnom iz neznanja,a vise zbog natezanja na tezine,imrepsiniranja nekoga itd itd,ali jbg..lucky bustards
A svakako da je ragne od 8-9-10 repsa okvirno za aktivaciju nanosenje vecih mikro ostecenja koje treba kasnije krpati sa onim sa cim je vec dobro poznato itd itd itd
-
^
Ovo gore je Pedjin post, i na ovo sam mislio, sto se tice tvog posta o full body sistemu i hipertrofiji, druze, u tim programima je premalo volumena, a ako on bude radio setove i volumen za hipertrofiju.. ne znam kako ce to da se zavrsi na njegovih 60 kg i 178 cm, mislim na oporavak..