Nije tacno,imam drugara (a poznajem jos dosta slicnih njemu) koji zdere sve zivo,pojede duplo vise od mene,i ni da mrdne sa 65kg,takav je bio i prije i kad se ozenio i kad ima djecu,i dok je igrao fudbal i sad kad radi normalan posao.Tako da on nije sigurno ono sto jede.
A to ko ima uslove a ne koristi ih to je posebna prica.Koliko puta sam samo cuo "Joj kad bih ja imao njegove uslove....njegovu genetiku...njegovu ('mal ne rek'o sta)...Cime si zasluzio da imas njegove uslove???Pa zemljace stvori sebi uslove,prestani da krivis drzavu,majku,oca,Boga,vasionu...pomjeri guzicu iz kevinog stana i pocni da stvaras svoje uslove a ne da uzdises za tudjim.
Poenta "ono si sto jedes" nije da ako jedes puno onda si krmaca,jedes malo mrsav si da se tako interpretira..
Jednostavno ako ne pazis sta jedes vreca si govana,da li 120kg ili 60kg nije bitno..
Znaci ne kazem da mora biti clean uvek,ali ako nemas bar u glavi neki program nesto,ne mozes izgledati ne znam kako ako zderes sve...(cast izuzetcima 1 u 10000000.....)
Brate ti si meni jako interesantan,uvek ti imas neke drugare koji su od brda odvaljeni bez hemije,bez hrane,pa drugara koji zdere sve a mrsav je itditd.. Sve mi vise lici da izmisljas samo da bi udarao kontru...
Tinejdz forum... imaju oni jos dosta da uce i vide... samo je taj negativan stav ozbiljan problem , ako se ne iskoreni sad , nikad nece
Jako mi je tesko da citam ove komentare sa tvoje strane,a i dalje si za sve nas ovde NN lice.
Znaci potkrepi to sto pricas nekim rezultatima,nekim iskustvom,pa da vidimo cega si ti to "dosta naucio i video"...
Znaci bole me licno sto neces da kacis slike i to,sve smo mi to prevazisli,ali poenta price je da ako neces da se predstavis apsolutno nemas pravo da pises ovakve stvari...