Znam da moze da se umre, i sta sa tim
nista,nista, samo kazem
upotreba heroina,
ima negde upustvo za upotrebu heroina ili kokaina mozda?
I dalje ne vidim zasto bi to bila tabu tema
pa zbog 1 i 2
vidi.
nema razloga za ovakvim stvarima i na ovom forumu.
dakle
upotreba inuslina,cak i uz detaljno objasnjenje u stotom delu seukudne moze da izazove smrt, cak uz sve ispostovane protokole,a da ne pricam o tome i oko nepravilne upotrebe.
Spominjes i radis komparacija oko totalno dijamteralnih stvari i to je smesno (moram da se izrazim tako) jer upotreba droge,naravno moze da dovede do smrtnog ishoda,kao i sto je nebrojeno puta pokazano, ali sam siguran da ne postoji FORUM, na kojem se rasravvlja o PRAVINOJ UPOTREBI DROGE koja moze da zavrsi sa smrtnih ishodom
Upotreba droge,tj smrtni ishod od upotrebe dorge,uglavnom se desava vec "prekaljenim" drogosima,koji dolaze sve dalje i dalje, a smrtni ishod od jedne doze, je prilicno redak i svakako nema forum o tome
sada pokusaj racinalno da razmislis da li bi u opste BILO NORMALNO pisati o tome i savetovati nekoga,sto POTENCIJALNO moze da dovede do smrtnog ishoda?
Nema ovde govora ni o kakvoj temi niti o bilo cemu slicnom kako ti navodis, vec samo o potrebi i znatiezelji enkog pojedinca za necim sto je cuo.
Da ti pojednostavim
upotrebljavati inuslin,a bez GH i nema nekog narocutog smisla. Naravno da znam ljude koji su to radili,ali sa istim rezultatima kao i sto rekoh. Posto je ovde situacija koja jeste i upoteljbavati GH je u domenu SF za "obicnog" posetioca foruma, siguran sam 2 mil % da mu svakako prica o inuslina nije potrebna, a onaj koji imaju para za takvo planiraje,svakako nemaju ni potrebu da pisu na forumu tj znaju kako se to sve radi i koji su potencijalni nosioci rizika, znaci ugorzenosti itd.
ili jos jednostavnije
ukoliko obican momak sa foruma,nesto i nacuje negde o inuslinu,upotrebi i slicno, te se odvazi da to uradi, proandje negde nekoga da mu nesto i kaze,upotrebi,prvi put oprodje super,drugi put prodje super (protokol), otovri se inuslinksa rupa u toku noci,u toku sna, upadne u inuslinksu komu, i zavrsi tragicno?
da li treba pisati o dozama,protokolu, evenutalnom dozi, dok je svako moguci potencijalni za gore napisano?....
ok, ako smatras tako
ja svakako to necu raditi
svaka tema slicna toj ( u vezi savetovanja) svkako ce biti brisana. Stvar je druze jednostavna tj vise nego jednostavna a bez ljutnje. Niko ne zeli da preuzme rizik za evenutalno krivicnu odgovrnost , savetovanje i navodjenje na upotrebu lekova u slucaju smrtnog ishoda.
jbg..