Zdravo. Imam jedno pitanjce pa ako neko može da mi pomogne.
Naime već više od dva meseca treniram sa tegovima i super ide za sada. Cilj je da dobijem na masi i za sada sam u plusu skoro 3kg (82kg trenutno, 85-6kg je cilj). Međutim u isto vreme imam male naslage sala na kukovima (love handles je engleski termin, ne znam koji bi naš bio). Interesuje me mogu li se toga rešiti a da pritom ne gubim kilograme? Užas koliko nerviraju.
Ishranu sam sredio, 5-6 obroka dnevno, izbacio sam slatkiše, slaniše, sokove (popijem ponekad energy drink), peciva, burek, testenine, beli hleb...
Od "junk food-a" svakodnevno koristim plazma keks (5 keksova stavim u blender kad pravim šejk), energy (svaki drugi dan popijem po jednu limenku) i ako sam gladan pred spavanje pojedem grčki tip jogurta sa nekim voćem (vidim po nutritivnim vrednostima da ima šećer pa sam ga zbog toga svrtao u junk, mada nisam 100% siguran da tu i pripada.
A od namirnica na kojima baziram ishranu tu su mleko, ovsene, jaja, belo meso, sirevi (sa do 10% mlečne masti, zavisi kako kad koji kupim), pirinač, krompir, tuna, humus, jogurt, salate i naravno kuvana jela (pasulj, grašak itd itd).
U teretani radim aper/lover treninge, 4 puta nedeljno i trudim se da iz nedelje u nedelju povećavam težine.
Mogu o treninzima i detaljnije da pišem ukoliko je potrebno.