Malo cu ostaviti zglobove po strani, i pobeci sa teme, posto je Pedja vec pomenuo ishranu i treninge, eto, zeleo bih da saznam gresim li u necemu.
Sutra punim 30 godina, imam 187 cm i 80kg.
Moj dan izgleda ovako:
7h trecina dnevne doze superior tribulus testo 2500, 1 tableta scietikovih Mega Daily One plus vitamina, 100tinjak gr muslija sa vodom i pola doze Dymatize Elite 100% Whey Proteina. (Musli sam pravim 50% ovsenih pahulja 50% oljustenih semenki suncokreta, semenki golice, lanenog semena, psenicnih klica, suvog grozdja, brusnice i aronije, nista termicki obradjeno)
10h pauza za klopu na poslu. Nosim 4 cela jajeta, nekih 300 gr pirinca i tunjevinu i dva jogurta. Pola svega toga pojedem tad.
13h, pauza za kafu i tad pojedem drugu polovinu dorucka.
15h druga trecina tribulusa
18h opet 120-150gr muslija sa pola doze proteina.
Pola sata pre treninga uzimam 5gr kreatina i 15 grama deksteoze i drugu tabletu vitamina.
Posle treninga doza proteina + 5 gr My Protein kreatina + 15 gr dekstroze.
Nakon pola sata bude neki obrok iz kevine kuhinje. Nekih 100 - 150 gr mesa (belo meso, vesalice, svinjetina, junetina to varira svaki dan) + 200, 250 gr krompira, pirinca, nekad bude pasulj, grasak, boranija itd.
Inace ovo je jedini obrok koji se menja iz dana u dan.
23h poslednja trecina tribulusa.
Pred spavanje doza proteina sa 300 ml mleka da bi kazein sporo hranio organizam tokom noci.
Naravno ubacujem salate, tipa svezeg kupusa i zelene salate kako bi oterao estrogen, beli luk kako bi neutralisao kortizol i olaksao testosteronu da ispuni celije, kao i razno voce.
Na kraju dana to ispadne nekih 160 do 180 gr proteina, 300 do 350 gr UH. masti, ne znam ni sam.
Nisam se mnogo bavio brojkama jer kao sto rekoh, rekreativac sam.
I zanima me da li je ovo dobar ili los put za nekoga ko je pocetnik?