Znaci radim planove za drugu kuru koju planiram pocetkom šestog mjeseca, prva je prosla bez ikakvih losih efekata i sada sam u fazi oporavka i super se osjecam (pisao sam ovdje malo opseznije nedugo o tome) pa bi sada bi htio razraditi plan na vrijeme da imam u vidu kolko ce me sve financijski izac pa da toliko stavim na stranu i da vidim kako i sta u vezi samog ciklusa da poslozim i sa kojim supstancama i kojim dozama uđem u to.
Također u vezi oporavka, jel bi napravio jednako kao i poslje prve (pojacat masti, ubacit X3M Terminator..)ili bi bili neophodni i neki ljekovi, te kako da uopce znam jel su mi potrebni, osim eventualnog osjecaja tenzija na bradavicama...
Ja sam ciklus zamislio ovako (Alpha pharma sve) :
1-6 tjedan - metan (30mg na dan) + test e (750mg) + boldenon (500mg)
7-13 tjedan - test e (750mg) + boldenon (500mg)
To je znaci 3 kutije Alphabol-a, 4 kutije testobolin-a i 3 kutije boldebolina.
Od suplemenata samo whey (ujutro odma nakon buđenja i poslje treninga), ostatak kroz hranu sa time da cu postepeno dizati broj obroka, krenut cu od 4 obroka na dan pa ici sve do 6 ili 7 obroka, uglavnom (piletina bijelo meso malo preko kile na dan, riža (350g) ili krumpir, poneko voce i povrce, od masti maslinovo ulje ili kriška maslaca.
Sad me interesira jel ovo ok, i jel bi bilo potrebno pojacat dianabol na 40mg? i kada ga konzumirati i kako (cuo sam da bi bilo najbolje sve 4 tablete odjednom uz obrok prije treninga)