Hvala puno na savetima, znam ja da je sve dobronamerno i da ste svi iskusni u ovome..
Lemiii e baš tako, ja stalno razmišljam kako bi sebi mogla da olakšam i tako kad mi je jako teško vrtim u glavi te pršute, šunke i tako to ili čak odem u supermarket pa tražim nešto sa 0 UH
I jesam imala u šteku pršutu i kobasicu ali to sam samo par puta isekla malčice inače se držim ko manijak jaja, ribe, meso.. Nisam okusila sir, bademe, nešto mlečno, od salate samo zelenu i na početku sam jela umesto zelene krastavac i to je..
A ovo što ti kažeš da se počastim nešto i da imam dan varanja ma to me više i ne zanima, uopšte nisam ničega željna i ništa mi se ne jede, sad neko da mi kaže možeš pojesti šta god želiš a nećeš izaći iz ove ketoze ne bi pojela ništa, eto dokle je došlo
Vadila sam krvnu sliku i sve je u redu, meni je ovo izgleda mučnina iz glave jer kad završim sa jelom i kad znam da više ne moram jesti u toku dana kao sad recimo, ja nemam mučninu uopšte i super se osećam noću a kad znam da me čeka obrok sve vreme imam taj nagon i baš moram da se ustručavam, sve vreme se pod ručnom držim da sve ne ispovraćam, bože sačuvaj
Mnogo mi se zgadila dijeta previše
E nego imam jedno pitanje, pričam danas sa jednom komšinicom u vezi dijete i ona mi kaže da zajebem te dijete i nabavim kako znam i umem ADIPEX RETARD tablete, kaže povučene su sa tržišta našeg ali mogu se naći, na bazi su amfetamina
Jel zna neko neke nove tablete da budu sačinjene od 90 posto amfitamina i još malo nečega
Pliz pliz neka napiše znam da nije zdravo i bla bla ali treba mi nešto da me digne, ja sam sva kao da sam upala u bunar i da me je pregazio traktor, veoma sam beživotna.
Naravno ja neću prestajati sa dijetom nikako ali želela bi nešto da se maloo podginem, nervira me što se vučem kao crv.
Daa neko je spomenuo trening ujutru na prazan stomak to i ja radim i to 2 sata ali tek mi posle toga bude muka, ubila me mučnina. A ne podnosim je dobro ima ljudi kojima bude muka ispovraćaju se i budu kao novi a ja sam posle povraćanja kao samlevena