Pozdrav svima,
Prije svega pohvala za forum I za sve ljude koje ga odrzavaju I ucestvuju u njemu.
Pa da krenemo imam 24 godine 173cm 71kg u zadnjih 2 mjeseca sam izgubio 6kg nisam se drzao nikakvog striktnog plana ali se jelo zdravo (piletina,jaja,riza,junetina,ovsene, povrce itd…) nisam brojao uh proteine kalorije. U zivotu se nikad nisam bavio sportom sto znaci I da nemam neke misicne mase ne racunajuci u zadnjih godinu dana nekih 5 mjeseci teretane. Od januara sam odlucio to da promijenim poceo sam zdravo da se hranim neka homemade varijanta treninga pa u februar sam poceo u teretanu.
E sad dostigao sam tu neku kilazu koju sam htio al na ogledalu vidim da ima jos tu da se skida masti sto me je dovelo do zakljucka da moram prec na neki konkretan plan ishrane I treninga. Od vas ne trazim plan ishrane nego samo da me usmjerite sta dalje. Sto se tice samih prncipa ishrane upoznat sam sa njima iscitavam ovaj forum vec evo godinu.
I jos jedno pitanje nevezano za ishranu jeste trening ovaj mjesec sam radio allpro beginner sa bb dali to da menjam Ili da se drzim njega?
Postavicu slike da vidite na cemu sam .
Hvala.