za pocetak jedan nas klijent iz zagreba evo njegovog maila u kojem komentarise opremu koju smo izradili za njega....takvih i slicnih komentara i izuzetno zadovoljnih kupaca imamo u ogromnom broju i to nam daje energiju za dalje usavrsavanje i potvrdjuje da radimo pravu stvar.....
Pozdrav g. Gajić
Kao prvo šta se tiće cable crossa i smith-a svaka čast, malo prije sam sve posložio u svoju teretanu i sve savršeno funkcionira,
još jednom sve pohvale, nije sam da lijepo izgledaju već i stvarno dobro rade! kroz koju godinu biti ćete glavna konkurencija panatti i techno gym-u-:)
a i naravno duplo jeftiniji!
Imam jedan prijedlog za Vas, pošto na hrvatskom području još niste tako poznati bilo bi Vam
pametno napraviti vlastiti forum ako ga već nemate, te postaviti vaše dosadašnje radove jer i imate što pokazati
te naravno da i mi potrošači možemo napisati pohvale što se tiče Vas i vaših proizvoda,
(naravno onu našu grešku u transportu čemo zaboraviti jer su sprave sve to ispravile)
Evo ukratko to bi bilo to, a drugi dio se odnosi na moj trening za masu pa Vas molim za savjet,
u prilogu sam Vam poslao svoj trening, sastoji se od dva dijela tj. svaki tjedan drugi trening, piramidalni slijed, smanjivanje ponavljanja te povečanje težine
pa recite šta treba promjeniti ili dodati, ja vježbam svaki drugu dan, znači dan treninga- dan odmora ... dan treninga-dan odmora...
Šta se tiče sumplemenata koristim slijedeće:
100%Whey protein 1 mjericu ujutro, 2 mj+glukoza iza treninga, 1 mj prije spavanja
Glutamin- 5g ujutro, 5g prije i poslje treninga, te prije spavanja
Creatin-prije i poslje treninga po 5g sa glukozom, u dane nevježbanja-ujutro i uvečer
Vitamin: C dnevno jedna tableta uz obrok
E dnevno jedna tableta uz obrok
Munerali CALCIUM, ZINC, MAGNESIUM- 3 tablete nakon obroka
X PAND- 2 mjerice prije treninga
LAVA- 3mjerice odmah iza treninga
Riblje ulje-4 kapsule dnevno
Laneno ulje- 2 Kapsule dnevno
PREHRANA: minimalno 6 obroka dnevno koji se sastoje od zobenih pahuljica, posnog sira, tunjevine, purećih te pilećih prsa..
tu i tamo uleti koji obrok koji baš i nije prikladan poput pizze ali pokušavam što više to izbjegavati
U svojoj kučnoj teretani imam slobodni bench, scottovu klupu, lat, nožna ekstenzija,lat za veslanje, butterfly,
stalak za dipse i sklekove, šipka za zgibove...slobodne utege...cable cross te smith:) tako da mi nije problem odraditi kvalitetan trening, ako imate neki bolji trening za masu molim Vas da mi ga pošaljete ili napišete a za revanširanje se dogovorimo nije bed,
ako budete trebali još koje informacije samo javite, inače trenutno sam na 83 kg:)
Hvala Vam još jednom, pa se čujemo, pozdrav!