Novembar 12, 2024, 11:48:30 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.350 poruka u 18.765 tema - 20.971 članova - Poslednji član: Dzo Mavrovunotis
X3MShop banner

Autor Tema: kompletno opremanje profesionalnih i kucnih teretana  (Pročitano 64177 puta)

Van mreže goran gajic

• VIP
  • Lightweight Member
Odg: kompletno opremanje profesionalnih i kucnih teretana
« Odgovor #30 poslato: Mart 18, 2008, 01:53:48 posle podne »
Verujem da su sprave kvalitetne, ali mi se cini da su i prilicno skupe, a!?
Sve je relativno pa i cena...Zavisi u koju svrhu nabavljas sprave...ako je namena komercijalna  i ukoliko se masine nabavljaju za otvaranje teretane koja ce drzati odredjen nivo kvaliteta i time donositi prihode vlasniku onda je neophodno uloziti u kvalitetnu opremu...Kazem sve je relativno pa i cena...sta bih rekao onda za panatine sprave ili neke slicne brendirane masine koje kostaju po 2 do 3000 eur komad>>> tvdrim da ono sto mi radimo je gotovo istog nivoa kvaliteta,samo eto  brend i ime se placa...a kao sto the_buldog kaze najbolje je masine pogledati licno i uveriti se u kvalitet istih...mi posedujemo izlozbeni prostor gde se masine mogu pogledati i isprobati......
kompletno opremanje profesionalnih i kucnih teretana sve na jednom mestu na adresi www.elitesport-gym.com

Van mreže Tanja U.

• Lepotica
  • Heavyweight Member
« Odgovor #31 poslato: Mart 18, 2008, 02:42:04 posle podne »
kod nas mozete nabaviti sve vrste kucnih  varijanti....

Gorane, reci mi koliko kosta recimo bas jedna ovakva kucna varijanta? Ili npr slika sprave sto ju je Lazic nazvao "komplikacija"? Otprilike ...
Ne treba mi neka zvanicna ponuda, jer na zalost ne nameravam ovih dana tako nesto kupovati, ali svakako mislim u buducnosti, pa da znam na cemu sam...

Hvala :)

Van mreže goran gajic

• VIP
  • Lightweight Member
« Odgovor #32 poslato: Mart 18, 2008, 02:55:36 posle podne »
pa ako bih video tu sliku mogao bih otprilike reci..raspon cena je veliki isto kao i kod kupovine auta...zavisi za koga i za koju namenu...uvek se mogu naci neke jeftine kineske varijante ali takav je i kvalitet..ači ti ipak vidm  po tvom izgledu da ozbiljno trenirasi da ti treba ipak nesto malo ozbiljnije...sve zavisi od izvedbe kolko stanica ima masina kolko tereta koji profili se korsite.itd
kompletno opremanje profesionalnih i kucnih teretana sve na jednom mestu na adresi www.elitesport-gym.com

Van mreže Tanja U.

• Lepotica
  • Heavyweight Member
« Odgovor #33 poslato: Mart 18, 2008, 03:06:00 posle podne »
Da, meni treba nesto ozbiljnije, u pravu si. I naravno da sve zavisi od izvedbe, kvaliteta - koliko para, toliko muzike, uvek bilo :)
No, ako bih se odlucila kupovati neku kucnu varijantu "all inclusive" ;) ne bih patila bas od nekog zesceg kvaliteta, jer jedno je kad spravu koristi samo jedna osoba, a posve drugo kad preko nje predje dnevno ko zna koliko desetina/stotina ljudi, zar ne?
Evo, recimo sprava ciju si sliku postavio na 1.strani teme, mislim da si je nazvao "r... univerzalna mas." ili tako nesto, ne mogu sad da se setim ... a iznad tog tvog posta, ima jos jedna slika univerzalne masine za sve, koju je postavio Lazic.

Van mreže goran gajic

• VIP
  • Lightweight Member
« Odgovor #34 poslato: Mart 18, 2008, 05:31:14 posle podne »
pa recimo izmedju 600 i 7oo eur al da ne mislis o to me da li ce da se klati kvrcka da li su pogodjeni uglovi  i sl kao kod ovih sto se rade za masovnu prodaju po raznim shopovima sa cenom od 250 300 eur...znaci da bude udobna stabilna  funkcionalna i da mopzes na njoj odraditi sve sto zahteva jedan ozbiljniji trening....garancija na teh ispravnost i rezerevni delovi se podrazumevaju...

Van mreže Tanja U.

• Lepotica
  • Heavyweight Member
« Odgovor #35 poslato: Mart 19, 2008, 09:13:38 pre podne »
hvala, Gorane :)

Van mreže milovan

• Middleweight Member
« Odgovor #36 poslato: April 07, 2008, 09:25:07 posle podne »
Znas sta mene zanima, ona kombinovana sprava ( vratilo , razboj , stomak ) ja mislim da se zove power tower... Dali ima toga u ponudi ?
Putovanje od hiljadu milja pocinje jednim korakom........

Van mreže goran gajic

• VIP
  • Lightweight Member
« Odgovor #37 poslato: April 28, 2008, 11:06:35 posle podne »
na nasem web sajtu www.elitesport-gym.com ima kompletna nasa ponuda

Van mreže goran gajic

• VIP
  • Lightweight Member
« Odgovor #38 poslato: Jun 08, 2008, 03:22:04 pre podne »
ELITE SPORT LUX 2008   nasa nova luksuzna linija vrhunskog kvaiteta  i atraktivnog dizajna...upoznajte se sa nasom novom linijom na nasoj web prezentaciji na adresi   www.elitesport-gym.com

Van mreže goran gajic

• VIP
  • Lightweight Member
« Odgovor #39 poslato: Jun 08, 2008, 09:38:46 posle podne »
ocigledno je pojava neceg novog i konkurentnog izaziva kolicinu zavisti ili strepnje konkurencije....no oni koji rade dobro i odgovorno nemaju razloga za preveliko uznemiravanje zbog ovakvih ispada zlobe....u redu ako je potrebno postavicu sve reference slike i izjave mojih klijenata sirom srbije  ,crne gore ,hrvatske   ....
« Poslednja izmena: Jun 08, 2008, 10:27:56 posle podne goran gajic »

Van mreže goran gajic

• VIP
  • Lightweight Member
« Odgovor #40 poslato: Jun 08, 2008, 09:45:20 posle podne »
za pocetak jedan nas klijent iz zagreba evo njegovog maila u kojem komentarise opremu koju smo izradili za njega....takvih i slicnih komentara i  izuzetno zadovoljnih kupaca  imamo u ogromnom broju i to nam daje  energiju za dalje usavrsavanje i potvrdjuje da radimo pravu stvar.....

Pozdrav g. Gajić
Kao prvo šta se tiće cable crossa i smith-a svaka čast, malo prije sam sve posložio u svoju teretanu i sve savršeno funkcionira,
još jednom sve pohvale, nije sam da lijepo izgledaju već i stvarno dobro rade! kroz koju godinu biti ćete glavna konkurencija panatti i techno gym-u-:)
a i naravno duplo jeftiniji!

Imam jedan prijedlog za Vas, pošto na hrvatskom području još niste tako poznati bilo bi Vam
pametno napraviti vlastiti forum ako ga već nemate, te postaviti vaše dosadašnje radove jer i imate što pokazati
te naravno da i mi potrošači možemo napisati pohvale što se tiče Vas i vaših proizvoda,
(naravno onu našu grešku u transportu čemo zaboraviti jer su sprave sve to ispravile)

Evo ukratko to bi bilo to, a drugi dio se odnosi na moj trening za masu pa Vas molim za savjet,
u prilogu sam Vam poslao svoj trening, sastoji se od dva dijela tj. svaki tjedan drugi trening, piramidalni slijed, smanjivanje ponavljanja te povečanje težine
pa recite šta treba promjeniti ili dodati, ja vježbam svaki drugu dan, znači dan treninga- dan odmora ... dan treninga-dan odmora...

Šta se tiče sumplemenata koristim slijedeće:
100%Whey protein 1 mjericu ujutro, 2 mj+glukoza iza treninga, 1 mj prije spavanja
Glutamin- 5g ujutro, 5g prije i poslje treninga, te prije spavanja
Creatin-prije i poslje treninga po 5g sa glukozom, u dane nevježbanja-ujutro i uvečer
Vitamin: C dnevno jedna tableta uz obrok
             E dnevno jedna  tableta uz obrok
Munerali CALCIUM, ZINC, MAGNESIUM- 3 tablete nakon obroka
X PAND- 2 mjerice prije treninga
LAVA- 3mjerice odmah iza treninga
Riblje ulje-4 kapsule dnevno
Laneno ulje- 2 Kapsule dnevno

PREHRANA: minimalno 6 obroka dnevno koji se sastoje od zobenih pahuljica, posnog sira, tunjevine, purećih te pilećih prsa..
tu i tamo uleti koji obrok koji baš i nije prikladan poput pizze ali pokušavam što više to izbjegavati

U svojoj kučnoj teretani imam slobodni bench, scottovu klupu, lat, nožna ekstenzija,lat za veslanje, butterfly,
 stalak za dipse i sklekove, šipka za zgibove...slobodne utege...cable cross te smith:) tako da mi nije problem odraditi kvalitetan trening, ako imate neki bolji trening za masu molim Vas da mi ga pošaljete ili napišete a za revanširanje se dogovorimo nije bed,
ako budete trebali još koje informacije samo javite, inače trenutno sam na 83 kg:)
Hvala Vam još jednom, pa se čujemo, pozdrav!
« Poslednja izmena: Jun 08, 2008, 10:10:04 posle podne goran gajic »

Van mreže Vladar

• Admin
  • Super-heavyweight Member
    • https://www.proteini.si/me/
« Odgovor #41 poslato: Jun 08, 2008, 10:39:55 posle podne »
Gorane, da li ste imali prilku da opremite neki komercijalni gym u Crnoj Gori, ipak bi mi bilo mnogo lakse da strknem u komsiluk i pogledam kako izgledaju vase sprave.

Pozdrav,
Vladan
PRVI CRNOGORSKI WEBSHOP ZA PRODAJU DIJETETSKIH SUPLEMENATA I OPREME ZA BODYBUILDING:
www.proteini.me

Van mreže goran gajic

• VIP
  • Lightweight Member
« Odgovor #42 poslato: Jun 08, 2008, 11:56:32 posle podne »
Gorane, da li ste imali prilku da opremite neki komercijalni gym u Crnoj Gori, ipak bi mi bilo mnogo lakse da strknem u komsiluk i pogledam kako izgledaju vase sprave.

Pozdrav,
Vladan
u crnoj gori  zasad imamo jedan home gym visenamensku masinu ali nije rec o komercijalnom nego privatnom prostoru.....rec je o visenamenskoj masini pek dek chest press lat biceps leg curl seated leg press  sa 200 kg ploca....kupac je na studijama u pogorici ali namerava po povratku u rodnu budvu tamo da otvori svoj gym.....

Van mreže goran gajic

• VIP
  • Lightweight Member
« Odgovor #43 poslato: Jul 07, 2008, 04:48:52 pre podne »
www.elitesport-gym.com  nova linija ELITE SPORT LUX posetite nasu web prezentaciju.....

Van mreže Tanja U.

• Lepotica
  • Heavyweight Member
« Odgovor #44 poslato: Jul 07, 2008, 10:47:47 pre podne »
www.elitesport-gym.com  nova linija ELITE SPORT LUX posetite nasu web prezentaciju.....

Posetila sam ;)
Stvarno Gorane, ovo nije lepo od tebe, izazivas me da odmah sad narucim spravu o kojoj smo pricali iako mi nesto i nije do toga, hehehhehe, pa da lepo krenem da vezbam kod kuce :)