Eto, javljam se posto sam zavrsio sa kurom koja je trajala
12 tjedana a cilj je bio masa, sve sta sam koristio je bilo od
Alpha Pharma, ispod je opis kako je to tocno izgledalo:
1-4 tjedan =
500mg test enant (ponedjeljak i cetvrtak) +
250mg deca durabolin (ponedjeljak)
5-10 tjedan =
750mg test enant (ponedjeljak, srijeda, petak) +
250mg deca durabolin (ponedjeljak)
11 i 12 tjedan =
500mg test enant (ponedjeljak i cetvrtak)
Kaj se tice same kure, pocetak djelovanja sam osjetio u cetvrtom tjednu a tek u 6 tjednu je pocelo radit punom parom. Vezano za performanse u treningu, svaki trening sam povecavao tezine na svim vjezbama, treninzi su bili jaki i trajali su uglavnom oko 90 minuta, snaga je jako brzo isla gore, a kaj se tice izgleda nije mi bio cilj samo posto poto nabit kile pa da pricam kako sam puno narastao, vec je bio cilj dobit kvalitetno i da se ne uprasim a opet napravim dobru podlogu za dalje...
U petom tjednu me uhvatio test flu koji je trajao oko 3 dana, uglavnom prvi dan je doslo do bolnog grla i kasljucanja uz temperaturu, a druga dva dana sam se odmarao i pio vitamine i puno caja da odmorim organizam i sto prije se vratim u trening.
Od negativnih efekata nisam imao apsolutno nista osim pojacanog znojenja, cak sam se i tokom noci budio mokar do koze.
Sa ubadanjem sam krenuo prvo u gluteus, ali nakon 5 tjedna sam ubacio ramena jer me ovo previse bolilo, tj desni glut me uvijek zatezao par dana a ljevi je bio puno pristupacniji, tako da sam isao dok je test bio na 750mg pon desno rame (test i deca) srijeda ljevo rame (test), petak ljevi glut (test).
Uglavnom preporucam ramena, em je igla puno manja, em ja nikakvu bol nisam osjecao, eventualno malo zatezanje samo prvi dan.
Kada sam krenuo na kuru imao sam oko
85kg, sada nakon kure sam na
92kg, sa time da sam zadnja 3 i pol tjedna bio na istoj kilazi a samo je snaga rasla i eventualno sam postajao cvrsci. Neznam zasto nisam dalje dobivao na kilazi mada sam sve imao sređeno tip top i cak sam povecao unos kalorija, međutim na snazi sam nastavio dobivati bez ikakvog usporavanja.
Mozda je uzrok tome da kako sam vec procitao ovdje da netko dobiva samo u prva dva mjeseca na kilazi pa mu vise pasu brzi esteri, a kasnije samo na snazi...
Kaj se tice snage ispod cu napisati napredak u bitnijim vjezbama:
bench - povecanje za
20kgcucanj - povecanje za
35kg (tu je veci napredak jer noge nisam bas radio prije kure, vise sam trcao i tako)
ramena potisak iznad glave - povecanje za
25kgSta se tice ishrane oko
6 obroka na dan (buđenje u 7, spavanje u 11) uglavnom cca 1kg bijelog mesa, cca 350 grama rize i oko 50-100 grama masti.
od suplemenata sam koristio sve od
MY Protein-a:
Impact whey isolate sa okusom = jedna mjerica odma nakon buđenja, dvije mjerice nakon treninga
BCAA 4:1:1 sa okusom =
20g na dan, 10g uz dorucak, 10g tokom treninga
L Glutamin bez okusa=
20g na dan, 10g uz dorucak, 10g tokom treninga
Vitamin C =
4g na dan, 2g nakon buđenja, 2g prije spavanja
Zinc =
60g na dan, 40g nakon buđenja, 20g prije spavanja
Magnezij =
1g na dan, 750g nakon buđenja, 250g prije spavanja
BCAA i Glutamin sam pio zajedno.
Eto slika prije kure (80kg):
http://imgur.com/a/5ZOlWPoslje kure (92kg):
http://imgur.com/a/WEm4rSada me jos zanima PCT, ja sam narucio sljedecu suplementaciju za 3 mjeseca:
3 x X3M Terminator (180 tableta), znaci sve skupa 540 tableta za 3 mjeseca po 6 komada po danu.
Vitamin c = 4g po danu
Zinc = 60g po danu
I planirao sam neke riblje masti, neznam koje bi bile dobre, planirao sam sa Myproteina uzeti...
Prehrana i dalje ostaje ista, uz malo povecanje masti, zato sam i pitao za neke riblje masti da mi se preporuce i ako jos nesto trebam uz to...