Pa covek koji meni prica da tako radi se pogodio sa med. bratom za 50e mesecno,ali to svakako nije "cena",nije kao da imas cenovnik za takve stvari...
Takvu medicinsku sestru neces nikad naci,bio sam sa par med.sestara (buducih) i mrka je to kapa,jer ne zeli niko da preuzima odgovornost ako ti se potencijalno nesto dogodi (sto je sasvim normalno)...
Pa bez 500 nemoj pocinjati,mislim 250 je dosta malo,500 je bomba za prvi put a i dalje mala doza da bi imao potencijalno neke vece sajdse (naravno ovo ne mora da znaci,ali jako jako retko da neko ima veci problem od bubuljica na 500mg testa)...
Opet nekako mislim da nisi spreman za ovu igricu,zakljucujem po tvom pisanju,strahu da sam apliciras,da ides 500mg i slicno...
Probaj da vezes par meseci treninga,ishrane,suplemenata,pa tada ako budes zeleo,onda je odluka na tebi,a ovako gurati u sebe AAS da bi ti bili "podsticaj" da treniras redovno,drzis ishranu i slicno to je vec malo ozbiljniji problem u glavi (ako me razumes..)
Sve u svemu tvoja je odluka,ali razmisli malo i "procesljaj" sam sa sobom,da li si ti zapravo spreman na ovo ili si se ipak malo zaleteo