Evo imam malkice vremena da objasnim sta sam mislio. Kada sam procitao sta je Lazic napisao nisam mogao a da se ne slozim sta je rekao, a to je da nikad ne bi u javnost izasao sa svojim ciklusima. To je ispravna stvar.
Reci mi da li vidis nekog profija u USA da iznosi svoje cikluse javno na forumima, mislim moze on ali kakve posljedice ce da ima, ja to vrlo dobro znam. Znam kakva je situacija u Srbiji, znam i da ima zakon ali se jos ne sprovodi, ali neko ce jednog dana platiti cijenu, u to sam i vise nego siguran. Dobro to nije moja stvar, jer kako sam rekao u prethodnom postu mozda prdim kurcu jer svako je od vas zreo covjek i donosi odluku za sebe kako ce i sta da radi. Nije meni cilj da nikoga zaplasim ili nesto drugo, ne daj boze, nego samo da iznesem svoje vidjenje toga.
Lijepo je Pedja sto ti to radis, ja sam te uvijek podrzao u tome da im treba reci kako, zasto i koliko, sta je dobro a sta nije, moze se spasiti dosta ljudi na taj nacin. Ima i drugih nacina kako se to radi, ti radis to na svoj nacin ovako javno i ako si ti tako odlucio ja te podrzavam. Vjeruj mi na rijec da si ovdje gdje i ja, ne bi to radio, kao sto to ni Milos i ostala kompanija to ne radi.
Na kraju ne vidim neku razliku da ima izmedju tebe ili nekog pocetnika koji ce uskoro na ciklus pa da ovako javno stavi to na forum, zakon je isti ili bi trebao biti, kako za tebe tako i za onoga pocetnika. Nadam se da razumijes sta mislim.
Na ovaj nacin nisam htio da se uplicem u rad foruma i da vam kazem sta da radite a sta ne, koje teme da postavljate a koje ne, ni na kraj pameti mi nije bilo.
Zelio sam samo da iznesem svoje misljenje o tome kao clan ovog foruma. Znam da to nije moja stvar kako sam rekao ali ipak.....
Pedja, mozda ces se sloziti sa necim sto sam napisao a sa nekim stvarima i neces, ja to znam, jer ti imas svoje vidjenje toga a ja svoje, i mogli bi o tome diskutirati jako puno ali mislim da sam vec pokvario topic sa ovim pa se ujedno izvinjavam i seletu137 koji je istu i pokrenuo.
P.S.Mozete ovo izbrisati ili premestiti negdje u drugi topic ako hocete, ja se slazem.
Pozdrav!