Iskreno sele ja nigde nisam napisao sta sam uzimam ili da sam uzimao,mozda kako bi uzimao..Neko od nas je imao poziv sto je pomenuo ime steroida u svom clanku da ga je koristio.Zamisli kakva bi se dzeva digla da se pisu celi ciklusi,kao i doze.
Jesam da se otvoreno prica o tome,ali da neko misli da zato sto sam uzimao ovo ili ono kopira moj ili neciji ciklus da ce biti isto i njemu tako,
veoma zajebano,drugo je da navodis nekoga sa nekim dozama kao sto radimo do sada.Bar sam ja tako radio.
Drugo nalazim se ovde srbiji i imam kao nik svoje prezime,vecna zna ko sam ja ,tj koji trebaju da znaju,sto da me sutra ucenjuje neki mudonja ako resim da se ponovo takmicim i da me istresa iz gaca,zbog toga.
Mislim to je moje misljenje,pitao si me odgovorio sam,mislim da ce u ovoj zemlji da funkcionise tako.
Drugacije je ,da je ova sekcija vidljiva za samo neke clanove i da mi mozemo medjusobno da razmenjujemo nasa iskustva.
Ovako ovo vidi svaki gost,bas i nije primereno..
Nadam se da necete da zamerite na ovakvom stavu,ipak ja planiram kasnije i da se vratim na scenu,na mom avatru je moja slika spreda,osim pedje i ostalih taklicara svi ostali koriste nickove i neke avatre..
Ako se izdvoji ova sekcija kao posebna ,ja sam za,ako ostane ovako javna nikako..
Probajte ako uspe super ja cu da to komentarisem kao i do sada ,navodjenjem :lol: