Hvala na odgovoru ali ipak sam vec znao od cega se sastoji sustanon
i po meni je to najveci marketinski trik za dilere koji treba da navuce naivne bodibildere vauuuuu 4 tipa testosterona i to sve izgleda super ali u praksi vrlo tesko ga je kontrolisati mora se uzimati fakticki isto kao propionat upravo zbog njegovih razlicitih testosterona i sa njim su ti uvijek nestabilni nivoi testa dok to kod propionata nije slucaj.
Test je test razlika je samo u brzini otpustanja propionat i Enanthat su ista supstanca.Apsolutno svi preferiraju testosteron koji mogu "kontrolisati" u prevodu propionat za definiciju ili masu a Enanthat ili Cypionat za masu.
Ja bih licno koristio sustanon samo u nedostatku ova tri testa nikako drugacije ili ako imam viska para pa hocu da napravim dodatnu rupu na svom gluteusu :twisted:
Kad kazes depo neznam na sta tacno mislis jer sustanon ima samo jedan dugi ester od cetiri i zato nikako nemoze dobiti prefiks depo 8prije bih rekao nesto izmedju ili u prevodu neznas na cemu si).Naravno da ce dobiti ekstra na masi ako doda jos testosterona sto je logicno ali nece nista vise dobiti od sustanona nego od propionata znaci ako hoce ekstra edge samo poveca propionat.Meni ovo svakako i neizgleda kao ciklus za masu!!!