Pozdrav svima
Moja prva kura koja jos traje izgleda ovako: Počeo sam da koristim metan 7 dana po 3 tablete od 10 mg dnevno raspoređeno po jedna poslije glavnih obroka. Lose sam podnosio jer sam imao kratke jace bolove u glavi, pospanost, lose spavanje i poslije par dana simptome ginekomastije (svrbjele su me bradavice) Sto je najgore nikakve benefite. Prestao sam sa metanom i poceo Sustanon 250 od firme Titan. Po planu da ga ubrizgavam svaki 4. dan po jednu ampulu. Odmah sam osjetio povoljnu reakciju vec prvi dan, dok 2. i 3. nisam. Vremenom poslije otprilike 5 ampula imao sam odlicne rezultate na treningu i oporavku. Kasnije mi je bilo jasno i zasto. ponovo sam nastavio sa metanom ali po pola tablete 4 puta dnevno. To vec bolje podnosim. Sad kolko me radi ne znam jer uporedo koristim sustanon.
E sad moje pitanje je... Posto sam zavrsio pakovanje Sustanona od 10 ampula razmisljam da li da produzim ciklus tako sto cu kupiti novo od firme Vermodje jer sam procitao negdje na ovom forumu da ciklus sa Sustanonom ne bi trebao da bude kraci od 8 nedelja?
Metan koristim 17 dana ne racunajuci onih 7 na početku ciklusa. Sto se tice napretka dobio sam 4-4,5 kg (kako koji dan).