Auu sve doktor do doktora
Ima li neko po vama osim vas ko je spreman za ciklus? Ili je to neka nemoguca misija?
Posto citajuci forum niko po vama nije spreman a bilo je i spremnijih momaka od mene. Ono sto mi smeta je kada neko pokusava da hrani svoj ego na pocetniku u vidu dezurnog kriticara po svaku cijenu. U svakom novom radu negdje se mora i pogrijesiti dok se ne stekne znanje i iskustvo. Od nekle se mora poceti. Meni ovo nije 10. kura kao vama nego prva. Zato mi je nejasno sto neki gube zivce. Da li time pokusavaju da istaknu svoj ego ili je to posljedica hemije? (mozda to i mene ceka
)
Uz to do znanja nije lako doci, a valjda ovaj forum i sluzi tome da se to popravi. Oko mene tesko mogu da dođem do nekih korisnih informacija. Jer vecina dugogodisnjih konzumatora o tome znaju manje nego ja sad. A ovi koji nesto i znaju ne daju znanje za džabe.
Slobodane ja da nisam spreman na kritiku ne bi ni postavio sliku, jer sam uvidio na gresku prije njenog postavljanja. Sto si mogao uvidjeti iz mojih prethodnih komentara. Ako je jedina posljedica moje greske manji napredak ja sam presrecan jer sam i do sad zadovoljan ciklusom.
Deki ne brini za raspravu jer se necu svađati. Imam pametnija posla. Tako da se necu upustati u takav razgovor bio izazvan ili ne. Jer to nije razlog mog postojanja na forumu nego da dođem do pomenutog prijeko potrebnog znanja.
Nego koji je po vama ovo procenat masti? (molim iskreno bez revanšizma
)
P.S. Voli vas vaš Nikola