posto si se ti tu izvikao na mene mogu služit da sam debelo sjebal i da sam vjerojatno sretan sto sam ostao zdrav. Bio sam na komplet pregledu i zdrav sam skroz.
ja niti vicem preko intenreta, a pogtovo ne na virtuelne egocentricne osobe.Ti sa ovakvim bezobraznim stavom,nije i cudo sto si radio to sto si radio,ali evo, udovoljiti cu ti sa par odgovara,mada u napred znam da nema smisla, ali od uvek volim "pametnjakovice" klince sa par meseci staza .
Arimidex sam uzeo da me nebi zahvatila ginekomastija. Sad kakve si ti sve bolesti tu nabrojao ja nemam veze.
DA si ikada i igde procitao i bar pet recenica (tebi bi bilo dobro) onda bi shvatio da su nabrojane bolesti bolesti koje se lece sa lekovima koje sa naborjao
Lek ARIMIDEXX nije napravljen zbog debila ili bodi bildera kako ih ne pu "zahvatila
" ginekomastija, vec je lek zloupotrebljen od strane istih,a njegova namenaje sasvim drugacija.
Alida ti olaksam.To sto si se ti bojao da te ne zahvati,a korostio si ti sranje (lek koji ima tendenaciju supersije estrgoena) ne znaci da gunekomastiju neces dobiti i nakon6 meseci i vise,zbog povratne sprege.Aham, sta sada ovaj prica ovde o povratnoj psregi,a ti znas samo da je to za sprecavanje ginekomstije
. Dragi moj smartass,to ti je kada NEPOTREBNO a u tvom slucaju evidetno npr da supresujes sopstveni estrogen a BEZ POTREBE jer ti nisi znao da li imas potrebe za superosrom ili ne,vec si ga uzeo "nako". Taj isti estogren je poprilicno pametnji od nekih
, pa onda tako "sabijen" (poksuvam da ti napisem prostim jezikom,posto sam siguran da bilo koji drugi neces ukapriati), ceka svoju priliku da ekspolidra KAD TAD, jer si ga jelte, ugnjetavao a nije bilo potrebe za tim -UZIVAJ
dalje
Bio sam na komplet pregledu i zdrav sam skroz.
to sto si ti radio je obican smesan learski pregled i da je bilo kako drugacije BILO BI ZABIRNJAVAJUCE s obzirom da imas 22 god
Možete mi bar reci gdje sam zajebo
lakse je reci gde si zajbebo-SVUGDE
tako da su za mene ove kile koje sam dobio bile extr
te kg koje si dobio si mogao da dobijes i na prirodan i normalan nacin,pa kasnije kada budes i malo svestan nekih stvari da odlucis o tome da li da se trujes ili ne..
itd itd itd
bootom ,ine
imam sina 95 godiste i ja bih mu lobanju otvorio da razmislja kao ti, da koristi to sto ti korostis i da se obraca starijim od sebe na ta nacin..ali dobro,to je valjda kucno vaspitanje
od tvog odgovra ovisi naravno da li ces ostati na ovom forumu ili ne,jer zaista nemam tj nemam razloga da razgovaram na ovaj nacin sa bilo kim,a pogtovo ne sa detetom.