Pa sad jebacki dobro.... u masi sam sad , 117kg trenutno, uzivo da, na slikama ne ajd slikam nesto pa postujem. Inace ima li sta od odgovora sta za hematome i to ?
naravno
glavu uvek mozes da sakrijes,tako da tu nema sta da spreci,a cisto zbog price,posto sam sada procitao "biografiju|" koju si napisao,pa iz tog ugla,sam jos vise ubedjen da to mora da izlgeda zastrasujuce
117 kg ne znaci nista.Mislim,znam gomilu ljudi sa 130 kg i jedino sta je zastrascujece je njihov endorkini sistem-prevedeno,debeli su ki cvarci.Ali to nije poenta onoga sto sam hteo,vec smatram da nakon biografije i svega sto si napisao,to zaista mora da izgleda vrhunski i da si vec u samom takmicarskom vrhu
Hematomi su posledica razaranja tkiva,i prepostivljosti na neku supstancu.Hepatrombin u blazim oblicima moze da pomogne,ali ako je stanje kriticno,onda......otvaranje upalnog mesta,na zalost jedina opcija...
Obicno su ta vodena.. glavni uzrocnici takvih stanja i ostecenja....
zaboravih pa moram edit
hematomi su se najcesece javljali od UG hemije (90% trzista) koja umesto sterlnih ulja koriste benzil alc kao rastvarac na kojega je 90% ljudi intolerantno i izaziva strasne bolove,otoke,temprature i na kraju NOZ- jedan sam od njih (sve nabrojano x2 )