Ovde uvek svako dobije odgovor kada postavi normalno pitanje i ponasa se normalno i u skladu sa pravilima foruma, nemas na cemu da zahvaljujes, tu smo.
Glava se prvo mora srediti tj. da kada dodjes na trening misli ne lutaju vec da budes fokusirana na ono zbog cega si dosla na trening.
Svakako da se mora malo stegnuti dupe sa dijetom ali sto vise razmisljas o hrani sve ce ti biti gore.
Takodje na psihicko stanje i utice svakodnevnica, problemi itd.itd...
Kao sto rekoh ovo sto se tice treninga moras sama da preguras i da se nateras da treniras sama.
Nema šta više da filozofiram, sve si rekao već. Glava jeste najveći problem i bolje to prvo da sredim pa da krenem sa celom ovom pričom.
Vama i treba da se zahvaljujem 1000 puta jer ste normalni ljudi koji nesebično dele savete i kažu ti sve kako jeste, tako da zaslužujete moje poštovanje
Samo polako.
Kakvo je trenuno stanje, kilaza/visina?
Trenutno - Visina: 170cm, Težina: 58kg
Nije toliko strašno, nisam ja debela, ja imam još 3,4 kg da skinem ali onih najgorih, poslednje kile, zato mi verovatno ide toliko teško. Nije stvar više ni u kilaži, formi, nego ova moja luda glava me nervira, stvarno imam osećaj da imam podstanare u glavi
I zaista svima od srca hvala. Mislila sam da sam jedina koja se bori sa ovakvim problemima, sad vidim, zahvaljujući ovom forumu, da nisam jedina i da se svako od nas bori najbolje što može
I šta drugo da kažem, samo tako nastavite