Zovem se Mihajlo, u novembru sam napunio 22. Visina 2m+ tezina oko 100 105(dok treniram i koristim suplemente). Do pre par godina sam bio mrsav, i ma kolko se trudio tezina 80 nije mogla da prodje. Onda iznenada sa 77 na 90 preko leta. Odlucio sam u teretanu da krenem i opet rezultati su ktenuli sa koriscenjem wheya krea. Ja sam krenuo u teretanu mozda ima godina i po 2 ali da kazem da konstantno idem oko godinu dana. Nisam konstantan znaci idem 3 4 meseci lepo krene pa stanem obicno to bivaju neke obaveze. Sada trenutno idem 2 meseca i mesec dana ne pijem nista, planiram od ponedeljka suplemente i isto tako koliko toliko ishranju menjam. Dakle 2obroka mesa sa ukupno 450g pirinac krompir, 4 jajeta sira, te suplemente onda ujutru evo planiram ovsene u toku dana jos 1 obrok gledam sta cu jos. U teretanu ujutru idem pre prvi petlovi, oko 8(najprijatnije mi je ujutru da radim, jedini problem je bila snaga ali mislim da sam je ovim resio). Ne znam koliko procenta masti imam u telu al je ima d, nemam holesterol i stomacinu hehe. To za 300g je moje misljenje da bih mogao naravno moguce da sam preterao, nov sam u ovom. Hvala u napred. Dakle tekreativac.