90% ljudi koji su ovde pisali su koristili/koriste gear,tako da ti ta poslednja recenica ne pije vode...
Da budemo realni i da ne muljamo jedni druge,ne postoje "drugi razlozi" zasto hoces roide,nego si video par likova od po 25 god,i mozda nekog tvojih godina kako su "se odradili" pa bi i ti sve i odma..(bez uvrede)
Sa steroidima nikad nista nije sigurno,sta vise daleko od toga,i nikad ne znas sta moze da se desi,pogotovo neko ko nema znanja,a nema ni osobu koja bi ga vodila kroz proces.
Da na trenutak zaboravimo sve sto mora da prethodi ciklusu,da se samo osvrnes na sam proces apliciranja,igle,spricevi,mesta apliciranja,da li ces moci sam,da li imas nekog da ti objasni,nekog strucnog da ti on aplicira,higijena i sto cuda o kojima niko ne misli dok ne uzme spric u ruke pa se zamisli..
A da ne pricamo da imas 40 godina,da ce oporavak od ciklusa duze da traje,da ce uz losu osnovu da bude 1000x teze da bilo sta uradis "natural" nakon tog ciklusa,i onda ces iz histerije kako ne ide da rokas drugu,trecu,cetvrtu kuru itditd i sve bi to u neku ruku bilo okej da ne ulazis u petu deceniju zivota i da nece sve proci kao da imas 25...
Jer jednostavno ako sad natural ne mozes da postignes neki progres,sta ocekivati posle tog ciklusa koji ti na trenutnu situaciju nece bog zna sta doprineti...?
Mislim nece niko da ti dubi nad glavom,znas kako kazu Sam pao,sam se ubio ali dobro je razmisliti i iz drugog ugla...