75gr uh je 93gr pirinca mereno pre kuvanja.
Da,clan sam od 2008 , ali oduvek imam problem sa salom, s tim da sam se zadnjih godinu dana malo ozbiljnije posvetio dijeti,ali opet ide tesko.
Zato i trazim pomoc.
vidi Bojane
ukoliko je ishrana ovako kako si napisao,onda tu postoji MNOGO MNOGO veci problem-na zalost,moram to da konstatujem jer ovo JEDNOSTAVJO NIJE MOGUCE
dakle
govorimo o cca 1800-1900 cal max u HIHG danima sa po 105-110 gr B + 100 gr UH +100 gr M
ZNACI,ovo je dan sa NAJVECIM kalorijskim unosom, da da uzmemo sve moguce paramtere koji stoje i ne postoje i da sve oduzmem i pomnozim sa 2000 i oduzmem 4 OVO NIJE MOGUCE-jednostavno NIJE moguce,i ne postoji ni jedan jedini covek na ovom svetu koji me moze ubediti u drugacje,osim ako nije neki ozibljan metabolicki poremecaj u pitanju
rezime
tvoj BMR i najgorem mogucem slucaju je 2000 cal a TDEE (da ne radis nista i da samo sedis_ iznosi 2400 cal!!!!
-ovo znaci,da ti da ne vzbas NISTA,ali apsolutno nista,sam bazalac je u deficitu od 400-500 cal sto je dovoljnio
medjutim
ti govoris o HIHG performance trenzinima,i da izyzumeo to,i stavimo samo LAGANU I UMERENU FIZICKU AKTIVNOST a to znaci -1-2 treninga nedljeno-L A G A N A tvoj TDEE se penje na 2700 cal !!!
NADAM SE DA SHVATAS da nje moguce biti u deficitu od 700 cal i da kilaza ne mrda, a ada ne govprim o tome da ti kazes da su trenizi ekstrmeni sto penje TDEE pa neka je u 3000 sto znaci 1000 cal minusa..ono......NIJE MOGUCE!!!!
dakle
pricamo drugar ili o vezzoma ozibljnom zdr problemu posto ovlike pzanje matematici nisam posvetio od skolovanja, jer mi jednostavno NIJE JASNO, ali evo...brojevi ne lazu....
ili ti nesto nama precutkujes pa svi skupa izlgedamo kao kreteni...realno....
jedino sto prostaje je viskoo M keto dijeta sa 150 gr protena i 160-170 gr M i sa jednim loadinogm nedljeno od 400 gr Uh....gde smanjujes B i M za 50 % taj dan....
ja zaista nne vidim nista drugo,jer mi ovo sada prerasta...