Losa prica prijatelju,sa mnooogo mnogo rupa u znanju ulazis u ovu pricu,mozda ipak da jos jednom razmislis?Mislim ipak ne znas osnovne stvari oko ishrane,a zelis aas,malo je to kontradiktorno..
Što sam saznao saznao. I sam znaš da u vezi UH kada kako i koliko ima različitih opcija, vezanih uz puno stavri. Nisu to bas osnove
Ono o cemu nismo pricali,a sto je mnogo bitnije jeste da je telo spremno za kuru(da nije velik bf%),da se pravilno jede,dovoljne kolicine nutrijenata,pravilan i intenzivan trening,odmor,suplementacija itditd... (Ne kazem da trebas diskutovati sa nama o tome,samo ti sugerisem da ne mislis da ce hemija da uradi bilo sta ako stvari iznad nisu pod konac)...
Citat: SlobodanS Januar 16, 2017, 10:35:17 posle podneOno o cemu nismo pricali,a sto je mnogo bitnije jeste da je telo spremno za kuru(da nije velik bf%),da se pravilno jede,dovoljne kolicine nutrijenata,pravilan i intenzivan trening,odmor,suplementacija itditd... (Ne kazem da trebas diskutovati sa nama o tome,samo ti sugerisem da ne mislis da ce hemija da uradi bilo sta ako stvari iznad nisu pod konac)... Želeći saznat koliki mi je bf, tražio sam danas di to mogu uradit i našao jednu apoteku s sportskim suplementima koji imaju neki uređaj (GAIA body composition analysis) koji radi analizu sadržaja masnog tkiva, mišićnog tkiva, vode i drugih parametara u tijelu na temelju neke bioelektrične impedancije.Po njima je moj bf 14,8Je li po vašem mišljenju to puno za ici na kuru?
Okaci sliku i ja cu ti reci koliki.ti je bf.
Ako hoces sigurno onda idi alfin metan. Idi tj sve od alfe i ne brini.
Ne vidim poentu da ides uljani metan pored odlicnog oralnog alfinog.Tj za pocetnika da bodes tipa 10 puta nedeljno nikako nije preporuceno jer moras ici skoro sve moguce partije a to ni malo iskusniji bas i ne smeju ako me razumes. Moras bosti i bicepse i listove itd jer ces imati mnogo mililitara da ubrizgas nedejno