Planiram da mi ciklus bude 8 sedmica i nakon toga PCT (Pregnyl 1500 dvije sedmice po 3 ampule i Nolvadex 4 sedmice svaki dan po 20 mg tablete)
Kako znas da ce sve ovo da ti treba?
Mislim o ovome je pisano jako jako puno puta,NE KORISTIS LEKOVE DA POPRAVIS STETU OD LEKOVA OSIM AKO JE NEOPHODNO. Normalnom korisniku,da ne kazem "rekreativcu" nece trebati sigurno,A POGOTOVO ZA PRVU KURU.
1. Da li je ciklus od 8 sedmica dovoljan za neki značajniji rezultat (čitajući našao sam savjete od 6 do 12 sedmica za početnike) i koliko mi po vašem mišljenju bilo optimalno da traje?
2. Da li je po vašem mišljenju bolje koristiti Omandren ili je možda bolje uzeti DEPO testosteron od Galenike?
3. Da li je D-Bolic preporučujete ili ne uz ova gore dva navedena (Omnadren i Deka)?
1. Da li da Nolvadex uzmem tek na kraju ciklusa PCT kako sam predvidio ili da krenem s manjom dozom od 10 mg od samog početka ili možda da vidim da li će biti nekih znakova ginekomastije pa tek onda?
2. Da li potrebno na kraju uzimati možda Clomifen?
Uzimat cu cijelo vrijeme Silimarin radi jetre i na kraju još Tribulus terrestris . U vezi ishrane kratko bi samo rekao d aplaniram uzimati barem 180 -200 gr proteina dnevno. Išao bi 4-5 puta sedmično u teretanu
1. Pa bilo bi dobro da ides 10-12 nedelja,mozda najbolje 12,jer spori estri prorade tek oko 5-6te nedelje,i onda nema smisla da za 2 nedelje prekines ciklus...
2.Galenika je farmacija i uvek je bolje uzimati nju ako si se vec opredelio za spori estar testa..
3. Pa da metan je svakako dobra opcija za kick start recimo prve 4 nedelje
1. / 2. Kao sto sam napisao gore NEMOJ UZIMATI NISTA BEZ POTREBE,ako ne daj boze osetis da su ti bradavice osetljive pod majicom ili neke druge nuspojave onda trebas razmisljati o takvim stvarima,ali NIKAKO IH UZIMATI PREVENTIVNO...
To je nesto uopsteno na tvoja pitanja,svakako savetujem da prva kura ide solo test + dbol kao kickstart a da deku i slicne ostavis za posle,jer ne treba ti vise vrsta za prvu kuru sigurno...
Sacekaj Stevana da prokomentarise oko kvaliteta lab-a za koji si se odlucio,tu nemam iskustva,ali ako imas priliku uzmi alpha pharm...