Bilo je nekih slicnih tema vezano za ovu tematiku. Ovaj put malo drugacije neka bude...
Proizvodjaci koji su ponudjeni su uglavnom oni koji se mogu naci na nasem trzistu. Ja sam koristio par cenovnika da bi popunio i sa nekim manje poznatim proizvodjacima. Ako sam neke propustio, napisite mi pa cu dodati.
Trenutno ima 18 porizvodjaca. Neki su vezani za BB proizvodju, neki za zdravlje coveka. Imate na raspolaganju 8 proizvodjaca da odaberete i da navedete koju su vam njihovi proizvodi dobri, koliko ste ih cesto koristili (ako hocete da navodite), eventualno i cena itd.
Zamolio bi vas da ne sugerisete (te ostale su sranje i tome slicno) ostalim korisnicima u vezi glasanja i da nema blacenje ostalih proizvodjaca. Znaci sta mislis da ti je najbolje to i istakni.
Kada se glasanje zavrsi tada cemo imati pobednika sa najvise glasova i sa vecim brojem pozitivnih kritika koje ce nove i stare korisnike uputiti ka nekom novom i boljem preparatu...
Neko vec moze da prepostavi koji je proizvodjac omiljen kod nas (zbog svog kvaliteta) ali ajde da sacekamo kraj glasanja (za sada sam stavio 60dana, mogu da ispravim manje-vise) i da vidimo koji se proizvodjac najvise kotira medju nama. Da ne bi posle odredjenom vremena ostali korisnici sledili glasanje stavio sam da stoji sakriveno koji proizvodjac kolko ima glasova dok se glasanje ne zavrsi.
Nadam se da se svima svidja ova tema i da ce te dati najbolje kritike u pogledu odabira proizvoda. U ovome vidim dve koristi. Prva je da ce pomoci mnogo novim vezbacima kada odluce da odaberu neki preparat a drugo je da ce se naci (verovatno) zanimljive diskusije izmedju dugogodisnjih vezbaca.