Ćao ljudi, imam dosta nedoumica oko treninga jer se nalazim u specifičnoj situaciji, te su svi moji pokušaji da dobijem informacije iz prethodnih tema bili neuspešni.
Imam 23 godine, 182cm visok i 83kg. Trenirao sam rekreativno do pre par godina, ali sam zbog fakulteta odustao. Zbog brze hrane, i generalno nezdravog načina života dobio sam dosta sala na stomaku, i "šlauf" na ledjima. Želeo bih to da ispravim, e sad, problem je sledeći:
Živim u studenjaku, pa nemam dostupan frižider i šporet. Te sam dosta ograničen ishranom. Planirao sam 2 obroka u menzi(najbolje ponuđena u tom trenutku) jedan međuobrok sa ovsenim, i uveče tunjevina. Sve to bez hleba, slatkiša, sokova.
Od suplementacije planiram animal's cut, whey i kreatin monohidrat. AC ujutru oko 09.30. Trening(i sa tegovima i kardio) planiram da radim od 10.00 do 11.30. Posle toga whey+creatin. Nakon toga prvi obrok, u 12, zatim oko 15.00, 18.00 i 21.00.
Da li neko može da mi kaže da'l ovo sve ima smisla, zbog ne bas prilagođene ishrane. I, neki savet? Npr dosta me interesuje da li monohidrat i AC imaju smisla zajedno? Da li mogu nešto lagano da ubacim kao dodatni obrok( a da ne zahteva spremanje)
Hvala vam na odgovorima unapred. Pozdrav.