Pozdrav
Imao sam trovanje hranom i opasno zaglavio, i bolnica i lekovi i svasta..gde sam izgubio 6,7kg
Nije to tako lose
malo izgubio masti ..al ne zelim ovu trenutnu tezinu, osecam se lose
Drzao sam 73,4 dugo ..sad imam 66
na visinu 182. Nikad bolje izgledao (al to samo zbog manje masti
)
E sad..da treniram ne smem, tacnije izbegavam..zvanicno mi nije zabranjeno..al zbog povrede lumbalnog dela kicme mucim muku vec 3,4g i poslednja promena - utrnula desna noga, padalo stopalo.. (kao starac, sve mi fali
) zakazana magnetna krajem marta
Popustila noga..vratilo se to..e sad u medjuvremenu sam poceo samo zgibove, sklekove ..nista drugo se ne bih usudio ( i cucanj kad sam radio sam imao bolove u desnoj nosi, bez opterecenja..)
Ishrana - nisam bas na gram sve..al postujem redosled unosa uh, proteina itd vracam polako zbog tog trovanja.
Verujem da vam nista ne znaci ovaj deo za ishranu bez konkretnog jelovnika..al iskreno nisam tacan i to odstupa. Razumem i znam kako sta funkcionise..
Samo me interesuje da li bi pomoglo dodavanje all in 1 gainer..ili whey hydro ? Kad bi birali jedno od to dvoje u ovoj situaciji..sta bi i zasto? (veca kombinacija ne moze zbog para..ili ovo ili mozda ni jedno ni drugo)
Od feb cu na plivanje bar 1,2x nedeljno, i tako samo dok ne vidim sta je na magnetnoj..
Izvinjavam se sto je ovako s brda s dola nabrojano i ne bas nesto konkretno napisano..znam da su ovde ozbiljni ljudi..
al eto voleo bih da malo idem na bolje u odnosu na trenutnu situaciju, dok se malo ne stabilizujem.
Pozdrav i hvala u napred! Ako uopste postoji neki odgovor na ovo
Edit: i jos nesto..poslednja lab provera 27.12.
Gvozdje 40.9 11.6-33.1
bilirubin ukupni 44 5-21
bilirubin direktni 11 <5
UZ jetre i enzimi su u redu..znaci samo ovo gore.
Bilirubin mi je u poslednjih nekoliko provera ili bio na gornjoj granici ili ovako povisen..A gvozdje je novost..to cu pratiti
Da li moze unosenje whey-a ili gainera dodatno nesto da pogorsa?