Pa dobitak u misicnoj masi uz gubitak masnih naslaga..o tome smo pisali..
Pa jednostavno ne moze...
To sto se masa izmeri danas na prazan stomak,a sledeci put posle 3 obroka pa kao "kilaza raste,struk opada" pa zakljuce da dobijaju misic gube masti istovremeno blabla to je ono da ne kazem...
Kad bi se pravili da ne znamo u kakvo stanje telo treba dovesti da bi gubio masti/bulkovao pa da kazes "ju vidi nez na koju foru radim oboje istovremeno" pa da kazes,ali kako mislis da gubis ako je telo u suficitu,ili obrnuto...
naravno da je puno 200,ali je i individualno..bio sam na seminaru gdje je medju ostalima bila i bb-ica Eva Rusan koja kaze da unosi 300gr proteina dnevno(naravno na kemiji je)
Pa dobro nije Pedja rekao da ne unose vise,uvek imas onog ko unosi vise,pa nahvatas samo ovde na forumu xyz natural likova od po 70kg koji jedu tih istih 300gr iako znaju da im ta kolicina nista ne znaci..
Momci hvala što ste se uključili,ali me sada sve više zbunjujete.Koliko se ja trudim da učim u vezi ishrane i treninga,neznam KAKO DALJE?
Stevane prvih 3 MESECA sam radila lagane vežbe tegovima u kućnoj varijanti,a kardio sam napolje trčala,vozila bicikl i rolere.Zadnjih 3 MESECA idem u teretanu treniram kao MUŠKO,(tako kažu momci u teretani),do otkaza.Ne radim na KARDIO SPRAVICAMA i bežim kuci.Kardio radim posle tegova 1-2 puta nedeljno kada ne radim noge i subotom kada nemam trening.
Ovo pišem čisto da imate u vidu jer mislim da je Stevan mišljenja da sam neka devojčica koja se šetka u teretani i hoće preko noći uspeh.
Pozivao se na pocetak tvoje pocetne poruke,odnosno prvi pasus gd esi navodila kako si na pocetku radila,opusteno..
A sto se tice sta dalje,napisao sam ti vec:
Jednostavno moje je misljenje da 1gr/kg masti na ovako niskoj rotaciji uh JE MALO i to je nesto gde treba da se poradi..
Dok 2gr/kg proteina JE PUNO,idi do 1.5gr/kg... i rotaciju izvuci od 0-100gr promeni 2-3 vrednosti kako ti odgovara u tom opsegu i to je bomba prica za pocetak...
Znaci 100gr B,100tinak gr M,rotacija uh u opsegu od 0-100uh/dan par vrednosti i polako ..
Treninzi 3-4x,kardio moze posle tegova neka laganica 10-15min a i ne mora..