hahaha, neki moj 'termin'. Recimo da su to vezbe koje pogadjaju veci broj misicnih celina odnosno da ne radi na treningu zadnje rame i lupam spoljasnju glavu tricepsa.
A zasto mislis da bi to BAS NJEMU benefitovalo?
Ja licno sam sad na bulku i radim koncentraciju,skviz,brdo malo vezbica na kablovima i gori prica..
Ono sto hocu da ti kazem,da ne protumacis ovo pogresno,jer da je malo neumesno reci "reko bih ti cepaj 'vezbe za masu' , ali sa obzirom na kilazu i visinu moras se cuvati, bolja opcija jeste hrana"
Iz razloga sto je hrana - UVEK NAJBOLJA OPCIJA,a trening i sistemi dolaze od individue do individue i mi na osnovu infoa koje nam je decko dao nemamo predstavu sta i kako on radi,na sta reaguje,kakav je zapravo problem sa hranom itditd..
Sto se konkretno teme tice,jednostavno moras da JEDES VISE I KVALITETNO,naravno najmanji problem je da dobijes 20 kila sala za to ti niko ne treba da te "savetuje",ali sumnjam da je to ono sto zelis... Rasporedi sebi u 5-6 manjih obroka, 120gr proteina,200tinak grama hidrata,i 60gr masti i neka ti to bude polazna tacka pa vidi kako ide..