Ne kontam u cemu sam uporan i kakve zakljucke sam donio.
uporan si oko TVOJIH zakljucaka, tj tvog "undercover" inzistiranja, da ti mi potvrdimo ono sto ti mislis,a skoro pa u 90% nisi u pravu - kada me vec vuces za jezik
Normalna je stvar da mi u radnji gdje kupujem nece reci uzmi monohidrat koji je dosta jeftiniji od cell techa i da ce cell tech hvaliti
veoma je tesko tebi ojbasniti da je MARZA u istom iznosu MARZA ,pa tako 10 % od 1000 din je 100 din a 10% od 5000 din je 500 din.Ali ako danas rpodas 10 kom onoga na 10 % onda je stvar jednosavna-ali dobro,opet nameces svoje misljenje koje nema veze i nije tacno, a u ostalom cini mi se tamo gde kupujes da isto znaju kao i ti, te iz tog razloga nisi ih trebao ni da pitas,vec samo da procitas da je Jay rekao da je dobio 7 kg za 15 dana
- dovoljna referenca sa kojom su se vodili i ti koji su ti prodali
.sa glutaminom bi se potpuno slozio....cak sto vise rekao bih da ga treba isforsirati u masi kao bitan elemnt koji ucestvuje u opravku misca....
ako sam ovo rekao za glutamin ,a jesam, koliko moras biti uporan u trazenju potvrde pogresnog razmisljanja da pitas DA LI JE POTREBAN BCAA na masi?
?
Da ti prevedem
ako je glutamin ok,kao jedna izolovana AK,onda iz kog razloga pitanje da li trebaju 3 i ti primarne?
nadam se da je ovde kraj