Pozdrav svima, nov sam na forumu pa da iskoristim vas iskusne kao pomoc sebi
Elem, sam naziv teme govori sve. Počeo sam sa teretanom, odradio pet treninga i zadovoljan sam. Od 10 propadanja koliko sam mogao raditi, posle nedelju dana to je poraslo na 15. Nisu mi cilj propadanja koliko sklekovi. Kad odradim seriju propadanja, nakon toga jedva uradim 10 ponavljanja sklekova. To sam probao baš malopre ali velika mogućnost je da me prcka zamor mišića i da sam ga preterao za početnika. Inače, jedna bitna informacija jeste da sam ja polumaratonac, trčim veće distance bez problema. Da li će to da utiče na izgradnju mišića u grudima i na rukama?
Visok sam 186 a težina je 81, teško dupe jbg ali nekako uspevam bez hemije ili bilo čega. Ne želim odmah da krenem sa hemijom već da trening ubacim u nešto veći nivo a nakon toga da krenem sa kreatinom.
Želim da se testiram vremenski na broj ponavljanja sklekova na minut, a nakon toga na 2 minuta.
Koje vežbe kod kuće i koje u teretani najviše da gađam što se tiče većeg broja ponavljanja sklekova.
P.S. Da napomenem da radim max 4 zgiba sa ovom težinom ali to samo prva serija, posle 3 pa 2 pa opet 2 ali ne radim ih često.
Saveti momci, kaman