Napravila sam malu pauzu,zbog poslovnih obaveza van zemlje,sada je 25 kg manje,ne planiram tu da stanem,hvale mi jos 7 do 10 da skinem sala naravno.u teretanu se vracam,da li da koristim neke sagorevace,odmah u startu,ili kasnije??
Da li je sok za organizam gubljenje kilograma(-25),u relativno kratkom vremenskom roku( 7 meseci),pomocu visokoproteinskog nacina ishrane i teretane?krvna slika ok...nikakvi simptomi bolsti...ja bi jos 10 kg za 2 meseca,to mi je cilj.
Mene zanima kako izgleda ta visokoproteinska ishrana? Tj kako izgleda ishrana generalno?
Ogroman minus,i vratice ti se sve u roku odmah kad prestanes.Moras imati izvor energije,bilo masti bilo uh,ako vec neces hidrat onda idi keto,ali ako ovako nastavis Stevan ti je lepo napisao,telo ce ti koristiti protein kao energiju i kad dodjes do "cilja" nece biti ni malo prijatno a ni lep prizor.
Nije to toliko visokoproteinska dijeta. Imas 120grama proteina i nesto malo masti. U sustini osiromasena keto dijeta bez punjenja ciji ce krajnji produkt biti da ce telo koristiti misice za energiju i katabolirati. Bolje je ici keto dijetu nego ovo iskren savet.