Pozdrav... nisam htio otvarati novu temu, pa cu pokrenuti neku staru, nadam se da nije problem
uglavnom radi se o slijedecem..
imam 32 godine i tamo negdje u 10 mj prosle god sam odradio prvu kuru sa testo depo od galenike, 10 tj po 500 mg tjedno.
rezultati su dobri bili, sa 77 kg sam skocio na 85 i ostalo mi je 81 kg...
nisam nikakve tablete koristio za vrijeme kure niti kasnije za vrijeme pct-a jer nije bilo potrebe.
vitamini, cink, magnezij, omega, tribulus i to je to... sve ok proslo.
e sad... prije 6 tj mi je prijatelj preporucio tren i sustanon (magnus pharma). malo sam citao po forumu i primjetio sam da savjetujete pocetnicima da se ne hvataju trena i poslusao sam vas, odlucio sam samo na sustanon.
krenuo sam na jednu dozu tjedno od 250 ( moja pogreska, koliko sam shvatio) te kasnije povecao na 2x250 tjedno
sve je ok bilo do prije 2 tjedna, pocele su me bradavice peckat i to solidno. preporuceno mi je da ubacim tamoxifen remedicu te sam je poceo koristiti prije par dana.
sad vise nema ni onog pumpa ni osjecaja sto sam inace imao i sa galenikom i u pocetcima sa sustanonom.
libido je pao solidno, snaga je opala, iako sam na 500 tjedno.
opcenito, vidim da nesto ne stima, jel bi mi mogao tko dati kakav savjet? o cem se radi? sta raditi dalje?