Novembar 18, 2024, 12:35:22 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.367 poruka u 18.766 tema - 20.973 članova - Poslednji član: aeroTus
X3MShop banner

Autor Tema: Uporan decko bez dana teretanu i pravilnog rezima ishrane!!dada  (Pročitano 7408 puta)

Van mreže djiki88

• Lepotica
  • Minimumweight Member
  • epp
Odg: Uporan decko bez dana teretanu i pravilnog rezima ishrane!!dada
« Odgovor #15 poslato: Novembar 20, 2016, 09:29:58 posle podne »

I objasni zasto na ovom forumu napravis ovakvi temu

Zato sto joj je brat od tetke pa dosla da ga "izreklamira".. ;)

Hahahaha volim humoristicke odgovore.
Nije mi nista...

Van mreže djiki88

• Lepotica
  • Minimumweight Member
  • epp
« Odgovor #16 poslato: Novembar 20, 2016, 09:40:24 posle podne »
Pa nije da izgleda bolje od nekog ko je u teretani vise od 2godine(citiram tvoje reci)

Daj neke slike u drugim pozama, okej ledja ko ledja...

I objasni zasto na ovom forumu napravis ovakvi temu kada se ovde zagovara adekvatna ishrana i trening?
Ja sam na ovom forumu bas iz tog razlog,vec godinama....
Mozda si pogresno shvatio poentu price,ima puno lenjih ljudi koji samo citaju,ne deluju....imaju hiljadu razloga da ne krenu sa treningom...
Imam dve sprave kuci a nisam ih koristila dva puta,a u teretanu odustajem posle 2meseca i prvih reziltata,pa tako u krug,lenjos...
Neko nema al krece bori se....

Van mreže SlobodanS

• Global Moderator
  • Super-heavyweight Member
  • Hammers and nails
« Odgovor #17 poslato: Novembar 20, 2016, 09:49:53 posle podne »
Neko nema al krece bori se....

Procitaj teme koje se otvaraju na ovom forumu i videces da 90% ljudi nema ali krece bori se...

Ali po meni decko koji radi sklekove kod kuce pred spavanje,na dud se obesi pa radi zgibove,jede sve itditd.. nije nista cudno,specijalno niti je to neka "borba"..

Probaj da zakidas od iovako sitnih para za uzinu da bi platio teretanu,da ti baba uleti 500 kinti na penziji a ti ne bacis na gluposti nego uzmes mesa,jaja,neki suplement itditd.. E TO JE BORBA IAKO SE NEMA a ne ono sto sam iznad naveo.. :)

PS: Ne kazem ni da su zgibovi,sklekovi itd kod kuce LOSA STVAR,da me neko pogresno ne shvati,sve je bolje od cigara,alkohola i gluposti koje danasnji mladi rade,ali nije nema tu nista VAU.. :)

Van mreže eXe

• Cruiserweight Member
    • eXe Gym - Novi Sad
« Odgovor #18 poslato: Novembar 21, 2016, 12:13:15 pre podne »
pre 10 godina nisam imao para da placam teretanu pitao vlasnika da radim malo kad treba ili tako nesto... na kraju sam delio flajere i lepio plakate za uzvrat isao u teretanu :)

trenutno imam svoju teretanu i da mi neko dodje sa tako nekom pricom verovatno bi dobio priliku da trenira besplatno a da pomogne na neki nacin :) tako da ko hoce nadje nacin...
eXe GYM
Vase Stajica 27, Novi Sad

eXe GYM - YOUTUBE

Personalni treninzi
https://www.facebook.com/exegym

Van mreže Smart-Alex

• Middleweight Member
  • X3M
« Odgovor #19 poslato: Novembar 21, 2016, 11:27:24 pre podne »
Izgleda je vauuu s obzirom na godine i nacin postizanog...
Uverite se....
http://www.upslike.net/image/HVf05

Sunce,ima dobar lats :D 
Shut the f*ck up and squat

Van mreže Serbian Beast

• Light Heavyweight Member
  • Battle Tested !
« Odgovor #20 poslato: Novembar 22, 2016, 01:54:40 posle podne »
Ima 163 i 65 kg , za te brojke izgleda ok . Ali nista cudno ovde iako je samo kuci trenirao , znam x momaka te gradje , a samo su na "sipkama" cak su i tezi i tako izgledaju . Svaka cast ali opet kazem nista cudno ovde nije . Nek nastavi da trenira i bice to jos bolje .
POWERLIFTING BECAUSE FUCK YOU !

Van mreže urlich

• Bantamweight Member
  • Храброст није порицање ни одсутност страха
« Odgovor #21 poslato: Novembar 25, 2016, 01:03:59 pre podne »
Slobodane svaka cast, jako zrelo razmisljas za mladog momka!

Van mreže -=Deki=-

• Flyweight Member
  • **
« Odgovor #22 poslato: Novembar 30, 2016, 02:11:10 pre podne »
Ja znam X ljudi i u moje vreme kad sam bio tinejdzer pa sve do sad,svi koji su zarko zeleli da vezbaju,koji su ozbiljno prihvatili smisao treniranja kao nacin zivota i potrebe,oni su na razne nacine to i ostvarivali..Nikada novac nije bio problem,to je najmanji problem bio i nikad nije bio prepreka bilo kome da vezba nesto,bilo koji sport..Kod mene u gradu Ima 5-6 teretana,ja u 4 mogu da vezbam free,ali ne vezbam,posedujem  sve osnovne sprave kuci,ploce,bucice..Godinama sam po malo nabavljao,kupovao,pravio,sve iz razloga da bi mogao da uklopim po svom vremenu i ritmu u toku dana..Vezbam kad hocu u zavisnosti prema poslu,nekim drugim obavezama..Nikad nisam imao neki takmicarski cilj,ali sam uvek bio deo ovoga ili nekog drugog sporta,bez alkohola,cigareta,droge..Ranije dok sam se aktivno bavio karateom,davnih 90-tih,ustajao sam u pola 5-5 trcao po 10 km,u fazama priprema za takmicenja,lozio se na van dama i filmove "krvavi sport","kik bokser"..Vidjao neke moje skolske drugove koji se vracaju kuci pijani u to vreme i kazu vidi ovog mentola trci i dobacuju da idem da spavam,a ja im kazem da sam tek ustao,haha..Jbg,onaj ko hoce da vezba uvek ce naci volju i zelju  i vezbace,dok ovi drugi nacice milion i jedan razlog zasto ne mogu,to je uvek bilo..Zato sam ja mog malog gurno u sport od prvog razreda,igra kosarku zadnjih 5 godina a sad mu je 12..Neka ga,neka odrasta u sportskom duhu i sportskim zivotom,a kasnije ako uspe u tome to je jos jedna pobeda..A lezati i razmisljati kako se dizu sprave i od toga misici da rastu,mislim prava komedija..Istina je da autosugestija igra veliku ulogu u svemu ali treba i ono "akcija" da bi se dobila "reakcija".. :)
Limit in the sky!