poslje ljeta odlucio sam napraviti plan treninga i prehrane jer sam preko ljeta i i ranije sve trenirao nesto bezveze sa oscilacijama u prehrani i treningu i rezultata nije bilo(stagnirao sam)
uposto se nisam preko ljeta umastio odlucio sam odmah na masu da dobijem koji kil misica
drzim ishranu i sve drugo po planu 95%(od 10. mjeseca) jedino malo fali odmora (preko tjedna ne spavam skoro nikad 8h, a preko vikenda spavam pola dana
)
naime zasto se vama obracam je da mi date savjet sta da uradim jer kilaza neide gore tj. oscilira u toku tjedna, a ja sam na nekih 73 kila sa cim sam i poceo
od kad treniram i hranim se po planu na tjelu su vidljive promjene tj. dosta su iscrtaniji misici i izgleda mi kao da sam izgubio malo sala a dobio nesto misica (mozda mi se samo cini ali imam takav dojam, a nemam neke slike prije i poslije da usporedim) i trening se poboljsaje iz sedmice u sedmicu (uvijek mogu barem 1 ponavljanje vise sa istom kilazom i formom)
treniram 5 puta tjedno-split
prehrana je: 500g mesa (bjelo ili crveno), 300 g bijele rize, 250g posnog sira, 5 cijelih jaja,oko 15 g maslinovog ulja sa salatom, a od suplementacije 2xwhey + oko 20 g dex iza treninga
da li sam na pravom putu i da li da pojacavam unos hrane, mislio sam ubaciti neke orasaste plodove navecer sa posnim, jos jedno jaje i 50 g rize, da li bi sa tom dodatnom hranom kilaza krenula gore (plan mi je doci do nekih dobrih 80 kg do 1. maja)
ako moze savjet sto bi vi napravili da ste na mome mjestu