Drugar
naslov same teme je pre svega katastrofalan
Na zalost,nisi procitao ni jednu drugu temu,a slicnu ovoj,a cak je jedna bila i jucer ili prekjucer gde je lepo objasnjeno u vezi toga
U tvom problemu koji si napisao,zaisgurno je kreatin najmanji uzrocnik.Da ne ulazim sada u to da je kreatin suplement koji je pristuan na trzistu od 1989 god,a pre toga cuvan kao stroga tajna ruski dizaca i atleticara,i kao takav u razlicitm oblicma se prodaje i dan danas,a sto znaci 26-27 god (sto mi znamo) u neizmenjenom obliku.
Kreatin je ispratio sa trzista bar 50 razlictih suplementa,preziveo isto toliki broj,i nadizeiveti ce jos toliko
Sam sebi postavi pitanje,da li je to onda bas tako,kako si ti rezonovao i zakljucio
Pre bi,razloge trebalo da trazis:
Pretposavljam da sam "osušio" bubrege nedovoljnim unosom vode i redovnim alkoholisanjem...dehidratacija...
Sa time očigledno moram da živim, i da smanjim unos sve hrane koja opterecuje bubrege (sir, jaja, mleko, meso, protein....)
moras da shvatis da su jetra i bubrezi FILTERI na nasem telu. Neumerenim unosom i fekalija (kada ovako moram plasticno da pisem) mora doci do toga da FILTERI reaguju i budu praljavi. Pa tako ,sigurno da se FILTERI manje prljaju id ciste hrane kooju si naveo,nego da se posvetis McDonadsu ili pljesku kod gazda ZIke ili slicno,jert tada ce filteri sigurno da koriste mnogo vise energije za filtraciju.Da visak B optercuje filtere-svakako,ali zbog toga treba redovno obavljati "ciscenja" i ne skakati na svaki rezulatat slucjanog povecana kreatinina i slicno
bdw
nisi napisao,kakvi su ti rezultati jetrenih enzima ( AST ,ALT )
ovo
I taj problem se odrazio na krvni pritisak koji mi je blago povisen i sada sam dozivotno vezan za tu terapiju..
i
Imam 27 godina, od svoje 17e sam u teretani
NONSENS!!!
ja ne mogu da veurjem da u opste ovo citam,a jos manje mogu da verujem da ti je ovo neko rekao tj da je ovo neko rekao momku sa 27 god i u punoj snazi!!!
da uzmem glutamin recimo
Meso tj svaki molekuk proteina,se sastoji od amino kiselina
glm je AMINO KISELINA itd itd itd
ti ne treba da pososutjes zbog sebe,a ne zbog suplemnetacije
a istu ces sigurno moci da koristis bez problema,samo ako budes imao zdrav pristup SMESNOM problemu,kojemu je neko pridao zastrasujuci pogled
I Marko
OVO NIJE HEJTOVANJE (kako si naveo u ovoj temi) ali pogledaj i sam:
http://www.realx3mforum.com/smf/index.php/topic,23008.msg397907.html#msg397907