Pozz SVIMA imam problem sa viskom masnih naslaga.. Dijeta vec 10 meseci skinuto samo 6KG i ne mrda vise jako jako sporo ide to sve i ako sam u minusu sa CAL, Manje vise debeo sam jos kao klinac bio pa se to vrlo tesko skida.... Zanima ME sta da uzmem da ubrzam to od (steroida) supremenata jel vise nemam zivaca, a mozda i neko da mi sastavi neku brzu dijetu Ako moze bio bih jako zahvalan , probao sam sa svim sokovi izbaceni hleb cokoladice ,zadnjih 3 meseca nisam trenirao zbog posla radim od 5H do 13H ali planiram da se vratim pocetkom nedelje i u teratanu ,
Iskreno razmisljao sam klen da uzmem uz promenu dijete neznam koliko bi je potrebno UH , Proteina vise ili manje na KLENU... Citao sam ovde i animal cut al mislim da ce me brze istopiti KLEN sta znam...
..... 25 Godina 104 KG 179CM ...
ZNAM dacete sad reci ima 100 slicnih tema ,steroidi ovo ono citao sam i citao bas bas dosta i interesuje me vase misljenje... CILJ MI JE oko 93KG nista sad da se vidi svaka crta i to.. Klen bih bio kako i treba i koliko i treba dok ne stignem do zeljene KG posle bi prestao totalno...Trovao sam se i ranije pio sam po 5,6L koka kole dnevno evo vec 10 MESECI ni casu...